Sephora spreminja način nakupovanja v trgovini in na spletu

Pustite ga Sephori, da bi bilo še toliko bolj mamljivo, da bi preživeli celotno plačilo na ličilu. Preko ribnika v Franciji je prodajalec lepote predstavil svojo prvo maloprodajno trgovino Sephora Flash, ki združuje izkušnje v trgovini z nešteto blagovnimi znamkami, ki so na voljo na njihovi spletni strani. Outpost je veliko manjši od njegovih prvotnih kolegov, ki nosijo okrog 60 blagovnih znamk, vendar ko se pot pot nadaljujete do ene od ogromnih zaslonov na stenah in števcev, možnosti hitro postanejo neskončne. Postaje vam omogočajo, da naročite katerikoli izdelek s spletne strani Sephora, ki ga lahko najdete v trgovini naslednji dan ali dostavite v vaš dom v roku dveh do petih dni.

Sephora Shopping
Vljudnost

POVEZANE: Sephora Genius orodje, ki zagotavlja odlično šminko in korektor Match

Po vstopu vas bo pozdravil majhen robot, ki izdaja kartico, ki služi kot vaša “virtualna nakupovalna košarica”, tako da lahko kombiniramo vaše spletne nakupe z vsemi kar najdete v fizični trgovini in plačate za vse v blagajni . Poleg kozarčkov in ličil, bodo skladišča Sephora Flash nadomestila ogromne testne palice za dišave, opremljene z vzorci blagovnih znamk, kot so Tom Ford, Atelier Cologne in mnogi drugi. Prva trgovina Sephora Flash se danes odpira v Parizu in načrtuje odprtje več lokacij po vsej Franciji na območjih, kjer večje prodajalne nimajo prisotnosti. V tem času bomo tukaj, ne-tako-potrpežljivo čaka, da bodo sčasoma začeli državo …

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 + = 73

map