Serena Williams je uradno Thong Bikini Convert, zahvaljujoč SI Swimsuit

Sredi zime je Šport Illustrated Vprašanje kopalke vedno prinaša toploto. V torek zvečer je blagovna znamka predstavila svoje tri pokrove modela Kate Upton skupaj z vrstami na drugih zvezdah te izdaje. In med čudovitimi obrazi: Serena Williams. Športnik izžareva spolnost z njenimi zunanjimi krivuljami na bikini in sodobnimi kopalkami.

V video posnetku, ki jo zaostajajo, Williams nekoliko poskrbi za čudovit pogled iz njenega širjenja. Najprej je tong bikini, ki daje varovanemu va-va-voom nov pomen. “Pravzaprav nisem nikoli nosil bikinija, zato sem bil prvi strel za mene, ker sem se moral takoj zbuditi,” pravi Williams. “Bila je popolna, res me je počutila udobno. Zdaj sem uradno deklica.” 

“Vsaka kopalka, ki sem jo nosila, je bila boljša od zadnjega,” trdi Williamsova svoj naslednji ansambel – visokokakovosten American Apparel enodelni del, ki daje velik poudarek na 80. in 90. let. In njena glasbena izbira je igrala naravnost v silhueto. “Spraševal sem se, da bom igrala s siromašnimi pesmi iz devetdesetih let,” razkriva ona. “In v teh videoposnetkih se obnašam kot dekle.” Na podlagi načina, kako je prevladovala ob Beyoncéju v svojem videoposnetku »Žalost«, smo presenečeni, da ji več umetnikov ne zanima ljubezen do vseh svojih glasbenih videoposnetkov.

TK
Emmanuelle Hauguel / SPORTS ILUSTRATI

Potem je Williams zdrsnil na majhen rumeni bikini, glede na modni slog s črnim tkaninskim ozadjem v svojih posnetkih. “Res je govorila z ode plesom,” priznava ona. Sledi parni tuš, zvezda pa je pokazala: “Vedno sem hotel narediti nekaj takega.” Želela je občutek odpuščanja in hkrati biti “močna in lepa”. Rekli bi, da so ga privezali s tem!

POVEZANE: Serena Williams ples z novim Lingerie Ad

“Na koncu želim, da se ljudje počutijo udobno s svojim telesom,” pravi Williams. “Nisem velikost 2 in v redu je videti dobro, dobro počutje in močan sem. Počutim se kot v redu, da bi izgledal močan, biti seksi in biti ženska”.

Williams nadaljuje: “In biti nespremenljiv. Če želim biti vse te stvari, resnično želim, da bi bil ta vpliv tam, kjer ljudje imajo svoj tip telesa.”

TK
Emmanuelle Hauguel / SPORTS ILUSTRATI

Pred dvema letoma je Williams dobil naziv Sportsperson of the Year iz blagovne znamke, zato ji ni povsem čudno, Šport Illustratedstrani. Ona je ena od številnih revolucionarnih žensk v tej izdaji, poleg Simone Biles in Ashley Graham.