Serena Williams ublaži krivdo delujočih mamic povsod z enim samim Tweetom

Serena Williams ni bila nič drugega kot odkrita, ko je razpravljala o zmagah in težavah v materinstvu, odkar je rodila hčerko Alexis Olympia, lani. 

Z Twitter kot njen forum za mamice nasvete, kjer ona zahteva smernice o vsem, od znojenje, kdaj prenehati dojenje, teniški prvak v soboto v družabni medij objavil nedavno izgubo, ki jo je doživela po vrnitvi na delo na Wimbledonu leta 2018 igre.  

“Vzela je prve korake … trenirala sem in zamudila. Plakala sem,” je zapisala. 

Njene besede so huda resničnost za delo mame povsod, ki niso vedno tam, da pričajo o prvih pomembnih mejnikih svojega otroka. In oboževalci so preplavili oddelek za komentarje in se zahvalili Williamsu za njeno iskrenost.  

“Hvala, ker ste to rekli,” je napisal en uporabnik. “Moj fant je vzel prve korake pri dnevnem oskrbi, ko sem delal krivdo za mamo! Sedem let sem se obžaloval, ker ste se počutili veliko bolje!”

Drugi so opozorili Williamsa, da tudi matere, ki ostanejo na domu, niso odporne proti izgubi. “Jaz sem gospodinja in bila je v naslednji sobi in sem zamudil to,” je povedal Williams. “Prosim, ne počutite se slabo, bodite srečni z njo in se pripravite na vožnjo po njej.”

Serena Williams
serenawilliams / Instagram

Prejšnji konec tedna je zmagovalec 23-kratnega Grand Slam-a prav tako dobil resnično težko odločitev, da po šestih mesecih preneha dojiti svojo hčerko, ji ni uspelo doseči prvotnega cilja januarja. 

“Januar je postal marca, marec je postal april in še vedno sem dojil,” je med novinarsko konferenco dejala. “In za mene je bilo zelo pomembno, da je to naredil na tri mesece, potem pa je bilo pomembno, da to naredim na štiri mesece. In potem sem bil všeč:” V redu, lahko naredim šest mesecev. “”

Za večino mater je bila izkušnja čustvena za Williams. “Dobesedno sem položila Olimpijo v roke in sem se pogovarjala z njo in molili smo za to,” je rekla. «In sem ji rekel:» Glej, stopil bom. Mama mora storiti to. «Plačil sem malo – ne toliko, kot sem mislil, da bi [bi]. In bila je v redu. “

Ne skrbi. Dobro ti gre, mama!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 − = 81

map