Seveda Khloé Kardashian’s Favorite Thing iz leta 2017 ima vse, kar mora storiti z otroki

Ko se konec leta vrti okoli, je pogosto čas razmisleka, in Khloé Kardashian vzel si trenutek, da bi naredil ravno to, ko je oblekla njene najljubše trenutke leta 2017.

“Wow, 2017. Iskreno rečem, to je bilo eno najboljših let v mojem življenju” napisala je v postu na njeni aplikaciji. “Toliko neverjetnih stvari se je zgodilo in veliko dobrih spominov, ki jih bom obdržal za vedno.“Čeprav njene nosečnosti ni omenila kot eno izmed njih (še vedno se mora neposredno obrniti na novice), V koraku z družino Kardashian zvezda je rekla, da je ena izmed njenih najljubših stvari, ki jo je naredila v tem letu, preživeti čas s svojimi nečakami in nečakami.

Tako imam srečo, da imam v svoji družini toliko fantastičnih otrok! “, Je nadaljevala. “Jaz sem obseden z Mason, P, Sever, Reign, Saint in Dream. Všeč mi je visi z njimi, kolikor lahko. «In še več je na poti. Poleg Khloéjevega otroka, Kim Kardashian pričakuje otroka prek nadomestka in Kylie Jenner naj bi se rodila tudi naslednje leto (še ni naslovila nosečnosti).

Otroci na stran, Khloé je imela še nekaj najljubših trenutkov v letu, z zlato tematsko rojstno dnevno zabavo, ki jo je vrgla za svojega fanta Tristana Thompsona in stran za presenečenje, ki jo je za njo sestavila kot dva od vrha na seznamu.

POVEZANE: Nosečnica Khloé Kardashian ima nov način, da bi pomislila na svojo punčko

“Marca sem Tristana vrgel z rojstnodnevno zabavo z zlatimi temami doma v Clevelandu in bilo je tako zabavno!” Je zapisal Kardashian. “Še vedno sanjam o tistih zlatih krofah, LOL.”

Dober ameriški mogul se je zdelo, da se še vedno zmede nad svojim lastnim bashom in rekel: “Ne vem, kako je to storil, toda Tristan mi je junija zapustil najbolj epsko presenečenje za rojstni dan,” je zapisala. “Bil sem šokiran! Bilo je tako zabavno noč, obdano z vsemi, ki jih ljubim. “