Sex & Drugs & Rock & Roll Star Elaine Hendrix deli Kako nova predstavi živi do svoje ime

Z imenom, kot je Sex & Drugs & Rock & Roll, veš, da bo najnovejša serija FX potisnila omejitve. Nocoj pri noči ob 10 uri. EST, v oddaji sledi življenju rockerice iz 80-ih, imenovanega Johnny Rock (Denis Leary), ki se po njegovem padcu iz slave trudi povrniti pozornost – in njegovi stari bendi so prav zraven in pripravljeni na drugem krogu. Med Johnnyjevo posadko je njegova glavna stiskalnica in rezervna pevka Ava, ki jo igra Past za starše in Romi in Micheleova srednješolska zveza zvezda in resnična pevka Elaine Hendrix. V stilu nedavno klepetali z igralko, in smo jo vprašali, zakaj je nova oddaja nujno gledati. Hendrixov tav odgovor? “Ker je seks, droge in rock-roll”. Pravično.

Čeprav je naslov lahko samoumeven, je predstava tako nezaslišana, kot se sliši – in stvari postanejo divje. Pravzaprav je divje “preveč kruto besedo, da bi opisali, kako so se ti ljudje vrnili čez dan,” je dejal Hendrix. In ko je skupina v poznih osemdesetih in zgodnjih devetdesetih postala mega-zvezda, je bil njen lik v središču kaosa. “Ava je živela z Johnnyjem in še dve ženskami in resnično je bil seksa in drog ter jim s kamero in roko “, je dejal Hendrix. Ampak Johnny je izvedel, da brez svobode ne pride brez posledic. “Na koncu je imel hčer skozi enega od njegovih drugih odnosov, vendar nihče ni vedel o njej.”

POVEZANE: Oglejte si Tina Fey in Amy Poehler Get Wild v celoti Sestre Prikolica

Kateri prinaša predstavo v sedanjost. “Potem ko se je Johnny zrušil in sežgal in z njim spravil vse, se trudi, a nenadoma se hči pokaže in želi biti slaven,” je dejal Hendrix. “Ugotovil je, da je resnično über talentiran, zdaj pa bend misli, da bo zaradi nje dobil drugo priložnost.” In čeprav so njegovi dnevi slave morda za njim, Learyjev lik še vedno igra. “Ava in Johnny sta zelo zavezana drug drugemu,” je dejal Hendrix. “Kakor so nefunkcionalni, imajo intenzivno ljubezen, kjer ne morejo živeti med seboj in ne morejo živeti brez drugega – in mislim, da je to precej značilno v rock svetu.”

Elaine Hendrix and Dennis Leary on Sex&Drugs&Rock&Roll - Embed
Vljudnost Facebook

Tudi tipično za vse večje skupine preteklosti? Kot dokumentarni film “Kje so zdaj” TV, ki si ga lahko ogledate v premieri. “Obstaja veliko starih posnetkov in intervjujev, in tako se naučite, kdo so bili potem, proti tistim, ki so zdaj,” je dejal Hendrix. Toda, ko gre za njihov videz, se je z leti precej spremenilo. “V preteklosti so malo zataknjene,” je dejal Hendrix. “Zelo je jasno, da je Ava z eno slogom obdržala, vendar je postala bolj moderna. Ona se ne boji, da bi bila resnično drzna s svojimi odločitvami – in ima radi dober usnjeni jakni. «Johnny, nasprotno, še vedno ne odlaga svojih ramenskih blazinic. “Ostal je zvest njegovemu slogu – res ga sploh ni spremenil.”

Čeprav se Hendrixov značaj ni bistveno spremenil, so igralske vloge gotovo. “V Past za starše, Igrala sem prasico in v Romi in Michele, preveč, vendar vsaj v tem, da je moj lik pomagal rešiti dan, “je dejala. In Hendrix prinaša enako kruto Sex & Drugs & Rock & Roll, Samo njen najnovejši lik je malo prijaznejši. “V tej oddaji še vedno postanem močna, a tudi jaz sem smešna,” je dejala. Da ne omenjam, Hendrix je daleč od črtastega filma in družinam prijaznih žanrov. “Mi smo v bolj svetovnem svetu,” je rekla.

Preverite to v prikolici spodaj in nocoj priklopite na FX ob 10 uri. EST za serijo premiere.

POVEZANE: Impastor Zvezda Sara Rue o tem, kako se predstava “dobi malo navzdol in umazano”