Sexy na 69: Praznujte Cher rojstni dan s pogledom na njene najbolj grozljive slogovne trenutke

Nobena druga zvezda ni dala krepkih izjav o slogu – ali je vzpodbudila desetletne trende, podobne Cherju. In ko začenja njeno 69. leto, se ne moremo čuditi, kako je vplivala na modni svet, tako kot glasba in filme.

V šestdesetih letih je polovica Sonnyja in Cherja potegnila čreve, črni eyeliner, zvonec in bobcat telovniki, ki so začeli estetiko hipijev, ki je bila povezana s težkim odmerkom Kalifornije. V sedemdesetih letih je televizijo prevzela v nevihtah v različnih serijah, ki so pokazale njeno manekensko-tanko silhueto v golih boblih z bikoborbanima Bob Mackie. V 80. in 90. letih je Cher videl usnjene jakne, trike in ribnike. Leta 2010 je Cher posnel nov album v Nashvilleu in se vrnil na velik zaslon v Burlesque, nasproti Christine Aguilera.

POVEZANE: Cherova sprememba skozi leta

Pri 69 letih ima Cher najprodornejše albume, razprodane oddaje in “zadnjo oproščeno” turnejo pod njenim pasom. Še naprej omamne na rdečo preprogo – nazadnje na letošnji Met Gala, kjer je Kim Kardashian razkrila svoj ansambel Roberto Cavalli, ki ga je navdihnila obleka Bob Mackie iz glasbene legende, ki jo je nosila leta 1974.

V čast Cherjevega rojstnega dne se pogovarjamo o trenutkih zvezdnega podpisa.

FOTOGRAFIJE: Čerovi najbolj spominski podpisni motivi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 5 =

map