Shakira izstopa iz njene otroške palice (in povsem lepih družinskih fotografij), ki podpira dober vzrok

Nosečnica Shakira kaže svojo otroško grlo za dober razlog! Zvezda, ki je avgusta napovedala, da pričakuje svojega drugega otroka z njenim partnerjem Gerardom Piqué, je na naslednjem nivoju opravila vlogo veleposestnika dobre volje UNICEF, ki je gostila World Baby Shower za otroke, ki potrebujejo pomoč.

Za promocijo vrednega vzroka je Shakira pokazala naraščajočo trebušček na zaslonu v nizu čudovitih slik, vključno s družinsko fotografijo, v kateri je Piqué in pevski sijajen sin Milan Piqué Mebarak (nad) in čudovit solo posnetek pevca (spodaj).

Shakira at the UNICEF World Baby Shower
Vljudnost UNICEF; Jaume de la Iguana

Shakira in njena družina spodbujajo druge, da gostijo svoje lastne svetovne prhe za otroke, kjer lahko gosti dostopajo do posebnega darilnega registra, ki jim omogoča, da donirajo hrano, cepiva in druge dobave, ki neposredno koristijo delo UNICEF-a z otroki na nekaterih najrevnejših in najbolj oddaljenih krajih na Zemlji.

POVEZANI: Čestitam Shakiri! Pevec pričakuje njenega drugega otroka

“Zdaj, ko smo kmalu pozdravili našega drugega otroka, želimo pomagati drugim otrokom po vsem svetu in tudi prispevati k dolgotrajni rešitvi za pridobitev otrok, ki živijo v skrajni revščini, oskrbe, ki jih potrebujejo za preživetje,” je dejala Shakira v izjavi za UNICEF Spletna stran. “Prav tako želimo, da se drugi starši počutijo prisiljeni storiti enako. Z eksplozijo socialnih medijev, slavne osebe niso edine, ki imajo platforme, ki lahko dosežejo množično publiko, in želimo, da to gibanje nadaljuje dolgo po našem otroškem tušu se je končalo, zato jih želimo vabiti, da bodo skupaj z UNICEF-om gostili svoje otroške prhe. “

Shakira at the UNICEF World Baby Shower
Vljudnost UNICEF; Jaume de la Iguana

V nadaljevanju je razpravljala o pomembnosti vzroka: “Vsaka ženska, ki pričakuje, ima moč uporabiti blagoslov njenega bližnjega rojstva, da reši življenja drugih, manj srečnih otrok po vsem svetu.”

“Če se je vsaka pričakujoča mati, ki je imela otroški tuš, odločila, da bo med svojim darilnim registrom vključila nekaj teh” navdihnjenih daril “, ki jih ponuja UNICEF, bi lahko skupaj rešili življenja več sto tisoč otrok po vsem svetu,” je dejala.

Da bi podprli vzrok in podarili UNICEF World Baby Shower, obiščite worldbabyshower.org.

FOTOGRAFIJE: Chic slaven materinstvo slog