Sharon Stone brani Jamesa Franca proti navedbam o spolnih napakah

Januarja letos je James Franco obtožil spolne zlorabe več žensk, odkar so se obrnili na obtožbe na poznih nočnih pogovornih sejmih in se udeležili nagrad SAG, pa je ohranil nizek profil. Ampak zdaj njegov Disaster Artist Co-star Sharon Stone govori v svojo korist.

Medtem ko je nedavno govoril o podcastu WTF z Marcom Maronom, Kamen je opisal svoje poglede na Franca: “Zlomil sem se zaradi tega, kar se dogaja, kjer dekle, ne vem, kako lahko dekle reče, da je užaljena, da je prosil za blowjob, medtem ko so bili, in zdaj naenkrat je slab človek “, pravi ona med njenim videzom (začenši okoli 1:06:25, spodaj).

“Delal sem z njim, poznal sem ga, on je najlepši, najljubši, najlepši, elegantni in najlepši mož [prijazen prijatelj], ljubek profesionalec.”.

Januarja je Los Angeles Times objavila obtožbe o “neprimernem ali spolno izkoriščevalskem vedenju” petih žensk. Ena, Violet Paley, ga je obtožila, da ga pritiska na oralni seks v avtu leta 2016, medtem ko so bili v romantičnem odnosu. Francojev odvetnik je zavrnil Paleyjeve obtožbe in jim rekel, da niso “točni”, v skladu s Čas. Štirje drugi obtoženci so bili študenti pod Franco na filmski šoli, ki jo je ustanovil. Franco in njegovi predstavniki so večkrat zavrnili obtožbe, toda glede na to, se Franco v letošnjem letu ni pojavil na Oskarjah.

Stone pojasnjuje, da njena podpora Franca ne pomeni, da ne podpira #MeToo ali Time’s Up gibanja. Vendar pa “se mi ne zdi, da so ti poskusi brez ustreznega postopka popolnoma primerni,” pravi. “Menim, da je primerno, da morajo ljudje prevzeti odgovornost za dejanja, vendar menim, da je določen postopek ustrezen.”

Glede na to, da človek, ki je prisilil nekoga, da se mu dotika seksualno soglasje, je spolni napad, je Stonejeva opredelitev, kaj pomeni spolno nadlegovanje, v najboljšem primeru popustljiva: “Nekateri moški so prav neverjetno neumni,” pravi. “Pojdi ven z njimi, vas pripeljejo domov za dober večerni poljub in jih zgrabijo za roko in jih položijo na svoj penis. 50-letni mož. Mislim, da ne skušajo spolno nadlegovati, mislim, da so neverjetno neumni in nerodni. V resnici? To je tvoja poteza? Nikoli več me ne pokliči, ker si preveč neumen. Ne mislim, da bi moral vse življenje uničiti, ampak mislim, da ste neverjetno neumni. “

POVEZANI: James Franco zanikuje obsodbo spolnega obnašanja: časovni načrt

To ni prvič, ko je igralka govorila o spolnem nadlegovanju in napadu javno.

“Bil sem v tem poslu že 40 let, Lee. Si lahko predstavljate poslovanje, ki sem ga šel pred 40 leti? Ker gledam, od Newhere, Pennsylvania? Nisem prišel z nobeno zaščito,” je rekla Januarja, ko so jo vprašali, ali se v njeni karieri srečuje z nadlegovanjem ali neprimernim vedenjem. “Vse sem videl.”

“Dvignili smo se, da bi se prilagodili moškim, zlasti v moji generaciji, in ženske tako pogosto izgubijo lastno identiteto z identiteto človeka, s katerim so. Spreminjajo se tudi način, kako se oblačijo in kaj delajo, da bi moškim prilagodili, “s tem,” je rekla. “Priznavljamo lastna darila kot ženske in ne mislimo, da se moramo obnašati kot moški, da bi bili močni ali močni ali dragoceni.”