Sin Kelly Ripa in Mark Consuelos je pravkar pristal na vlogo, ki jo je dobesedno rodil

Pojavi se novo (vendar zelo znano) obraz Riverdale to jesen.

Pogovor z gostiteljem Kelly Ripa in Riverdale Najstarejši sin Marka Consuelosa, Michael, 21, sledi slavni stopinjah mame in očeta. Mladi na NYU-u Tisch School of the Arts, mladi Consuelos je ravnokar pristal svojo prvo glavno vlogo, in je, blizu, doma …

Lincoln Center's American Songbook Gala - Inside
Mike Coppola / Getty Images

Kot je bilo napovedano v petek, je bil Michael oddan, da igra mlajše različice očkovega značaja Hiram Lodge v tretji sezoni CW standout Riverdale.

Mislim, kdo je bolje igrati mladega Mark Consuelos od svojega lastnega mamilca? Samo poglej:

Dos Hirams. Kdo je največji televizijski igralec? Izvedite nocoj. @teenchoiceawardsig

Objava je delila Kelly Ripa (@kellyripa)

Vesel bday za moje najstarejše. Ljubim te Michael. Moj mini me je zdaj pomemben

Objava, ki jo je podelil Mark Consuelos (@instasuelos)

����⭐️ (brez posebnega naročila) # daddy

Objava je delila Kelly Ripa (@kellyripa)

Seveda so Michaelovi največji oboževalci, mama in očka, ponosno razširili novice o socialnih medijih, čestitali Hiramu in “zahtevali” svoje starševske pravice na 10% zaslužka (Kelly dobi točko).

Trenutek seznama žlica za mamo in očeta. Čestitam mojemu sinu Michaelu, da je odšel kot mlajši (in veliko boljši in lepši) Hiram .. Tako smo ponosni. Ljubim te MJC #riverdale #bucketlist

Objava, ki jo je podelil Mark Consuelos (@instasuelos)

Čestita Michaelu, ker je bila kot mlada Hiram Lodge na @thecwriverdale @instasuelos in bi rad izkoristil to priložnost, da vas opozarjam na svoje in vaše brate in sestre, da smo kot vaši upravitelji upravičeni do 10% vseh prihodnjih zaslužkov s to prihodnostjo, ali kaj podobnega to ��⭐️

Objava je delila Kelly Ripa (@kellyripa)

Medtem ko je to prvi Michaelov prvi odmori, ni nič drugega kot v središču pozornosti. Pojavil se je na Live! s Kellyjem večkrat skozi vse leto in posodil svoj glas animiranim serijam Pojdi, Diego! Pojdi! in Duck Dodgers kot otrok.

POVEZAN: Moški Kelly Ripa je Mark Consuelos odšel po njenih telesnih obleganih

Imamo občutek, da Michael nima težav, da bi se naselil Riverdale lot. Ne samo, da je njegov oče ključni igralec, ampak stavljamo se, da bo imel veliko razprav z zvezdami serije, od katerih jih je veliko (Camila Mendes, Cole Sprouse) diplomiralo s samega NYU.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 + = 95

map