Skrivnost je v vrtincu! Oglejte si, kako te slavne pekarne zmrzujejo svoje podpisnice

Tukaj na V stilu, imamo radi dober kruh. Od grešno okusne torte do zadovoljivega sladkega mraza, en ugriz v zdravljenje nas pusti v stanju čiste blaženosti. Ampak to ni samo okus, ki nas je vodil nad petami – to je njihova moč. In v zadnjem času smo postali navdušeni nad tem, kako se preplavljajo različne piškote. Imajo jih slog.

Zato smo povabili nekaj naših najljubših pekarn, da nam pokažejo, kako natisnejo vrtinčenje s svojim zamrzovanjem. Od pekarne Magnolia, do Georgetown Cupcake, do Sprinkles, preverite, kako vsaka pekarna ustvarja svoj edinstven videz.

Georgetown Cupcake

Kako Frost a Georgetown Cupcake
Sarah Balch za InStyle.com

“Georgetown Cupcake lahko poveste samo z njegovim hladnim slogom,” pravi so-lastniki (in sestre!) Sophie LaMontagne in Katherine Berman. “Ključ do neverjetne zamrznitve je, da začnete najboljše sestavine in bruhate z veliko hitrostjo vsaj 7-10 minut.” Duo, ki uporablja maslo iz evropskega sloga in vaniljo iz Madagaskarja Bourbon, začenja z zamrzovanjem v cevno vrečo, opremljeno z velikim navadnim kovinskim vrhom. Če želite ponovno ustvariti, začnite s sredino skodelice in pritrdite s pritiskom na svojo vrečko za glaziranje, jo hitro premikate okrog krušne kocke, ki se v sredini spusti v sredino. “Ključ do pridobitve čudovitega puhastega oblaka zamrzovanja na vrhu vaše krušne peči je zmerno samozavesten – hitro premikajte vrečko brez obotavljanja!” pravi duo, ki je tudi zvezda v seriji hitov DC Cupcakes na TLC, in so najbolj prodajani avtorji Dnevniki Cupcake in Sladka slavja.  “Vaja dela mojstra!”

Magnolia Pekarna 

Kako Frost a Magnolia Bakery Cupcake
Sarah Balch za InStyle.com

Znameniti po videzu v Sex in mesto, ta znamenita pekarna v New Yorku dopolnjuje svojo kremo s pecivo; Namesto tega se uporablja ročno in stilizira s potezo zapestja in klasično lopatico. Klasične piškote, zamrznjene s podpisnim vrtincem, so znane po pastelnem barvanju vanilijevega buttercreama in vrsti pršil in užitnih dekoracij.

POVEZANE: 10 najlepših zdravil od V stilu’Instagram

Sprinkles Cupcakes

Kako Frost a Sprinkles Cupcake
Sarah Balch za InStyle.com

Odprla svojo prvotno lokacijo v Beverly Hillsu, Sprinkles je zasegla slavne in prehrambene izdelke, podobno kot ročno izdelane keksne pijače, ki so bile opremljene z blagovno znamko sodobne pike. “Sprinkles so ročno zamrznjeni z vgrajeno lopatico, ki ustvarja čudovito, gladko vrtino,” pravi Katy Zanville, generalni direktor Sprinkles na ulici Liberty Street v New Yorku. “To je veliko težje in delovno intenzivnejše od vaše vrečke s piškotki, ampak pri Sprinklesu, verjamemo, da je ročno zamrznjeno sredstvo” izdelano z ljubeznijo! “Sprinkles vrtnica je elegantna, vendar domišljena, kar ustvarja popolno paleta. Ampak držite lopatico – ne morete postati zmešnjava čez noč – potreben je čas! “Škropilnice morajo zmrzniti 1000 keksov, preden postanejo profesionalci,” pravi.

 POVEZANE: 25 računov za najstarejše zalivanje v Instagramu, ki jih je treba spremljati

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 8 =

map