Skrivnost Miranda Kerrjevega ubijalskega sloga? Nosite “spodnje perilo, ki me čuti samozavestno”

Ali preživi dan v Disneylandu ali na rdečo preprogo, Miranda Kerr nikoli ne razočara v slogu. Avstralski model kamenje eno morilsko obleko za drugo, tako da nas v sanjarjenje o tem, kako mora biti njen omaro videti na reg. Kerr je nedavno InStyleu za svojo novo kolekcijo počitnic za Swarovski dodala, seveda pa smo morali ugotoviti svojo skrivnost, da ohranimo dosledno modo.

“To je vse o malih stvareh,” je dejal Kerr za InStyle. “Jaz sem zelo otipljiva oseba, zato rad nosim oblačila, ki se počutijo dobro – to mi je bolj pomembno kot kako izgledajo.” Kerrjeva modna filozofija vpliva na pot več kot le na kosov, ki ustrezajo oko. “Ko se počutiš dobro, ta energija resonira,” je rekla. “Torej ni važno, če nihče ne bo videl moje spodnje perilo – bom še vedno nosil spodnje perilo, zaradi česar se počutim samozavesten.”

Jasno je, da je Kerr obvladal umetnost nošenja perila (navsezadnje je bila Victoria’s Secret model), vendar je tudi zamislila trik, da oblikuje njena vidnejša oblačila. “Všeč mi je, kako plastimramo stvari in mešamo različne tkanine, kot so denim in svila,” je dejala. “Tudi poleti bom naredil nekaj lahkega sloja.” Kot vedno bomo držali oči očiščene za to, kar ona stopi v naslednji.

POVEZANE: Miranda Kerr jedi v svoji prvi zbirki za Swarovski: “Želela sem, da bi ti kosi brezčasni”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 3 =

map