Skrivnost Olivia Palermo’s Flawless Style se začne s svojimi nogami

Ni dvoma, da je Olivia Palermo usposobljena, ko gre za izvlečenje ansambla izven tega sveta. Street slog maven nam je pokazala, da Kate Middleton ni edina, ki lahko znova obrabi predmet in je dokazala, da je njena roka na restyling kosih ustvariti povsem nov videz. Palermo ima prirojeno sposobnost, da oblačila spremeni na različne načine, da bi ustvaril svež in vznemirljiv videz. Ona lahko mojstrsko seznani več tiskalnikov in amp vse opreme z odlično dodatno opremo, kar ima za posledico nekaj najboljših izgleda, ki smo jih kdaj videl na.

Eden od njenih najljubših predmetov za recikliranje? Čevlji. Ne samo, da je Palermo na svoji poroki ponovno oblekla najljubše stare čare Manolo Blahnikove črpalke, ampak tudi ponavlja svojo obutev v vsakdanjem življenju. Zadeva v tem primeru, Palermo’s go-to Aquazzura nude suede izrezne čevlje (na sliki zgoraj). Ne samo, da je zvezda večkrat obrabila pete, ampak toliko ljubi blagovno znamko, za to jesen načrtuje zbirko kapsul.

Olivia Palermo in Aquazzura Shoes
Getty Images, Star Max / FilmMagic

Drugi pari, ki jim je modni dodatek, so njene zelene črpalke Aquazzura za kače (nad), kot tudi zrcalno zlato usnjeno Aquazzura sandale s čipko (spodaj). Nikoli se ne bojite, da bi skušali formalno čevlje z bolj priložnostno opremo – si oglejte izjemen primer spodaj – Palermo strokovno stilizira utripajoče pete s tako koktajlno obleko in trpljenimi kavbojkami. Vedno krepko s svojo izbiro udarcev, ona nikoli ne skriva proč od netradicionalnih par. Vzemi izrezek iz ulice slog pro in uporabite svoje najljubše čevlje, da bi vaš videz pop!

Olivia Palermo in Aquazzura Shoes
Getty Images

Želite več njenega sloga? Oglejte si najboljše obleke Olivije Palermo kdajkoli v naši galeriji.