Skrivnost Supermodela Iconic Beach Waves Christie Brinkley

Ko sem začel delati Šport Illustrated, modeli so naredili svoje lase in ličila. Moje prvo poslovanje po prihodu nekje bi bilo, da bi dobili tan, in če bi lase začele postati nekoliko temnejše od zime, bi tudi naročil nekaj limonov iz postrežbe, jih razrezal na polovico in laž tam sem stiskal limonin sok na laseh.

VIDEO: Get That Look: Christie Brinkley’s Bombshell Blonde Hair

Seveda je bilo tudi Sun In. V posodo bi nekaj vlival, v njej potegnil kos bombaža in to vodil po nekaj pramenih las okoli mojega obraza. Potem sem vzel sušilec za lase in pečen le tiste dele, dokler niso spremenili barve.

V tem času se je zdelo, da je bil videz, ki sem ga imel, tako, da sem dobil teksturo, ki jo je imela ta tehnika – v sredi noči sem vstal in to počel sredi noči, odkar smo začeli streljati v jutranji jutri, kjer sem si perem svoje lase in posuši to, kjer je še vedno malo vlažno, in potem sem zasukal majhne 1-palčne odseke in jih pritrdil na glavo v krcastem vzorcu.

POVEZANE: Kako Supermodel Christie Brinkley se je naučila, da nehate ostati nad svojimi “nožnimi” nogami

Ampak mislim, da je tista divjina, ki daje plažam lasu privlačno. Prav tako se počutite mladostno, ker je bilo takrat, ko ste odraščali. Ni ti bilo všeč; z njimi se je divje igrala in se igrala s svojimi prijatelji in se skušala vrteti na skuterju – tako se spet počutite kot tako.

Brinkley je partner v podaljšku las Hair2Wear. Za več zgodb, kot je ta, poberite V stiluje Junijska številka, na založbah in zdaj na voljo za digitalni prenos.