Sledite tem 3 preprostim GIF-jem za trendovske navdušence Fan Fall Faze

Voluminozni fan za lase je morda eden od trendiestnih padavin, ki jih je poskušal zdaj. Ta edinstven twist na preprosti ponytail prevzame klasično updo na popolnoma novo raven. Na srečo je ta vzletno-pristajalna steza enostavno doseči tudi z vzletno-pristajalne steze. Če želite učinkovito ustvariti videz, boste potrebovali nekaj ključnih bistvenih elementov. Bobby igle, kravato za lasje, dekorativni kos za lasje ali barrette in čopič na roki pred začetkom. Pomaknite se navzdol za podrobne korake, da ustvarite ta zabavni videz sami.

Meriti High GIF # 1 - Your Look
Sarah Balch za Instyle.com

Korak 1: Prepričajte se, da so lasje čisti in naravnost, preden začnete s slogom.

POVEZANE: Pripnite Pony Bun! Tukaj je, kako dobiti Victoria Beckham Runway Look

Meriti High GIF # 2 - Your Look
Sarah Balch za InStyle.com

2. korak: Lase obrnite navzdol in ga potegnite v visok konj. Medtem ko so vaši lasje še vedno obrnjeni navzdol, izravnajte konjsko kozico in počistite vse izbokline. Tesno pritrdite konec s lasnim kravato na vrhu glave.

Meriti High GIF # 4 - Your Look
Sarah Balch za InStyle.com

3. korak: Potegnite jašek konca na stran glave, tik nad ušesom. Pridobite več volumna z draženjem konca na koreninah. Ko dobite glasnost in teksturo, s koničastim zatičem pritrdite pokončano konico nad ušesom. Dodajte edinstven naglas, tako da dodate dekorativni lasni zatič ali barrette preko igle za bobi. Nastavite videz s pršenjem za lase.

POVEZANE: Naredite Hair Twist! Tukaj je, kako priti do Chanel vzletno-pristajalne steze