Sneak Behind Scenes v kampanji Kate Spade v Karlie Klossu

Predvidevamo, da je to zato, ker je razbila kodo za neskončno energijo, toda karkoli je njena skrivnost, Karlie Kloss zagotovo nikoli ne bo vzel odmora. Med zgodaj zjutraj treningi treninga moči in pozno nočne nastopov na BFF Taylor Swift’s 1989 svetovno turnejo, je 23-letni model nedvomno opremljen z urnikom. Zdaj se je Kloss ponovno zavzel za sedež v Kate Spadeju v New Yorku za lase in ličenje, da bi se vrnil kot obraz blagovne znamke padec leta 2015.

Karlie Kloss for Kate Spade - Embed 1
Vljudnost

Fotografirala jo je Emma Summerton, ki jo je zasnoval Elin Svahn znotraj New Yorkovega hotela Pierre. Model preusmeri kocko v kamero, medtem ko se s hrustljavim belim srajcem skupaj s prevlečenim jajčastim plaščem in ujemanjem torbice z zgornjim ročajem pri zgornji solistični sliki.

POVEZANE: Katy Perry je obraz H & M’s Holiday 2015 Campaign

Karlie Kloss for Kate Spade - Embed 2
Vljudnost

Na več posnetkov kampanje Kloss nosi tudi barvne obleke za koktajle, črne pene in druge dodatke, ki vse padejo v skladu s muhasto estetiko Kateja Spada.

Karlie Kloss for Kate Spade - Embed 3
Vljudnost

Večdifferni nadarjeni zvezdi poleg drugih ustvarjalnih profesionalcev, kot so umetnik Anh Duong, pisatelj Karley Sciortino, pevka Alice Smith, dvojčka Juliet in Elise Marold, Jon Batiste in Alireza Niroomand – čista posadka blagovne znamke, ki jo blagovna znamka označuje kot “heroine” in ” vodilni moški. “Spodaj si oglejte video posnetek za kratek čas.