Sofija Richie, Sistine Stallone in Cameron Dallas sprehajajo Dolce & Gabbana

Oblikovalski duo Dolce & Gabbana poskrbi, da imajo svoje prste na impulzu tega, kar je naslednje. In če je njihova izbira modelov za padec 2017 moških prireditev kakršnakoli indikacija, so dobili rit. Današnja postava je vključevala tiste tisočletne mlade otroke, kot so Sofija Richie, Sistine Stallone in Cameron Dallas, ki so se na sejmu Spring 2017 v Milanu, septembra lani, odprli na sprednji vrsti, na sprehodu po stezi Dolce & Gabbana.

Vzletno-pristajalna steza je predstavljala blagovno znamko novega socialnega medija inštrumenta, # DGMillennials-zvezde socialnih medijev, svežih modelov, navzgor in prihajajočih glasbenikov in mladih slavnih potomcev, ki so sestavljali novo skupino blagovne znamke.

@dolcegabbana

Fotografija objavila Sofia Richie (@sofiarichie)

Posadka mladih s socialnimi mediji, ki so se naučili, so seveda vzeli v Instagram, da izrazijo svojo navdušenje. Sofija Richie si je v svojem jutranjem odmerku kofeina s podnaslovom »Dobro jutro @dolcegabbana @ 490tx« delila še predogledno predstavitev. 18-letni model je objavil tudi snap sebe, ki se je spustila po vzletno-pristajalni stezi, nosila prevelik dlaka in oblečena črna drsna obleka. Richieove plavušne ključavnice so odtrgale od njenega obraza, globoka kremna ustnica pa je dopolnjevala njen pošten polt.

Dobro jutro @dolcegabbana @ 490tx

Fotografija objavila Sofia Richie (@sofiarichie)

Sistine Stallone, hči Sylvesterja (in njena sestra 2017 Miss Golden Globes), je pokazala njeno lepoto in milino v prevelikem črnem jopiču, okrašenem z zlatimi gumbi in par minimalističnih črnih petic. 18-letnica je dala fotografijo iz svojega trenutka vzletno-pristajalne steze in izrazila zahvalo za blagovno znamko in zlasti oblikovalca Stefana Gabbane: “Hvala toliko @stefanogabbana @dolcegabbana, ker je bila vedno prijazna in radodarna. Neverjetno sem hvaležen za to priložnost. jaz : blue_heart: moja družina GD. “

Najlepša hvala na @stefanogabbana @dolcegabbana, ki je bila vedno prijazna in radodarna. Neverjetno sem hvaležen za to priložnost. Sem �� moj GD družina ����

Fotografija objavila SISTINE STALLONE (@sistinestallone)

POVEZANE: Ali so sestre Stallone naslednji kardašci?

Sophia Stallone se je pridružila svoji mlajši sestrici, ki je svoj prvi vzletno-pristajalni stezi prenašala v prevelik rov in črno čipko. Dvajsetletnica je na Instagramu objavila video o svojem velikem trenutku: “Še vedno se počutim kot sanje. Prvič sem hodil na moški modni reviji @dolcegabbana z mojim najboljšim prijateljem Sistine. Hvala, hvala, hvala! @stefanogabbana. ”

Še vedno se počuti kot sanje. Prvič sem hodil na moški modni reviji @dolcegabbana z mojim najboljšim prijateljem Sistine. Hvala, hvala, hvala! @stefanogabbana

Video objavil SOPHIA STALLONE (@ sophiastallone)

Nenazadnje pa je internetni osebnost obrnil model Cameron Dallas tudi iztovoril mesto v millennial posadke. 22-letni model je oblikoval bleščečo natisnjeno obleko in si delil za prizorom za svoje privržence, ko se je pripravil na predstavo. Nekateri drugi mladi in čudoviti obrazi na vzletno-pristajalni stezi so bili Diggy Simmons, Luka Sabbat, Chase Hill, Lori Harvey in Immy Waterhouse.

Popolne za nujno, otroka, ki ga želim večno. ���� @dolcegabbana

Fotografija, ki jo je objavil Cameron Dallas (@camerondallas)

Kako pripraviti @ yolcegabbana

Fotografija, ki jo je objavil Cameron Dallas (@camerondallas)

Dolce & Gabbana uporaba kul tisočletij, ki predstavljajo svojo blagovno znamko, je del tekočih prizadevanj za izkoriščanje mlajšega in trendierjaškega potrošniškega bazena. (V svoji pomladni kampanji 2017 so predstavili Zendaya, Cameron Dallas in Luka Sabbat, ki so nosili streetwear zgledov in tropskih vzorcev, ki bi lahko pritegnili bolj mladostno klientelo.)

VIDEO: 2017 Zlati globus Rdeča preproga moda

 

Ne moremo čakati, da vidimo, kdo je naslednji.