Sofisticirani nahrbtniki za vsako priložnost

Ker je izraz athleisure napadel modno industrijo, je prišlo do nenadne poplave stilskih tenišk, telovadnih oblačil, ki delujejo prav tako v kavarni, in športne podrobnosti o oblečenih kosih, kot so zadrge, Velcro in neoprenski naglasi. Prav tako smo videli, da so nahrbtniki vrnili, tako da je nahrbtnik … dobro, nazaj.

Slog ni več zgrajen za šolske otroke, ki se z njimi naložijo Zamrznjeno ključnih verig in tistih mini antibakterijskih gelov. Nahrbtnik za odrasle je neverjetno sodoben in luksuzen, kar je odličen čas, saj vsi iščejo prostoročno opremo, tako da lahko besedilo, pomikanje po Instagramu in morda celo upajo, da rečemo – vzemite selfie. Še več, novi nabor slogov je primeren za vsako priložnost — in tudi oni so dostopni, vendar z odraslimi čare, to je. Še naprej se pomikate po nakupu nahrbtnikov, ki jih lahko nosite za delo, ob vikendih in med potovanjem.

POVEZANE: Angelina Jolie in Olivia Munn’s Favorite Tote

Prizor: deloPoiščite poenostavljen slog s čistimi črtami. Hočete, da je ta prtljažnik tako prefinjen kot vaša torbica.

032515-backpacks-embed-1.jpg
Vljudnost

Nakup: Bottica, 255 dolarjev; bottica.com. Časovna ura, 495 $; shopbop.com. Zara, 100 dolarjev; zara.com. Mansur Gavriel, 845 dolarjev; barneys.com.

Prizor: vikendČeprav so ti slogi lahko rezervirani za konec tedna, niso tudi casual. Oblikovalci dajo nahrbtnike v ultra-lux suedes, usnje in denims.

032515-backpacks-embed-2.jpg
Vljudnost

Nakup: Forever 21, 33 $; forever21.com. Urban Outfitters, $ 59; urbanoutfitters.com. Piščalke, 370 dolarjev; whistles.com. Topshop, 105 dolarjev; topshop.com.

POVEZANE: 15 spomladi Obleke, ki nosijo ves čas

Prizor: potovanjeOdlično je, da so ti izbori trajni, saj so elegantni. Ključni cilj je poiskati slog, ki ima trpežne in udobne pasove.

032515-nahrbtniki-embed-3.jpg
Vljudnost

Nakup: Accessorize, $ 59; accessorize.com. Rebecca Minkoff, 295 dolarjev; shopbop.com. Topshop, 65 dolarjev; topshop.com. Elizabeth in James, 595 dolarjev; net-a-porter.com.

FOTOGRAFIJE: Vzletno-pristranska načina za uporabo denim Ta pomlad

Nahrbtnik na vrhu je oblikoval Fendi. Kupite podoben slog Fendi na neimanmarcus.com.