Sonia Kashuk in Target praznujejo 15 let lepote!

Sonia Kashuk in Target sta dosegla pomemben mejnik za partnerstvo: njihova 15-letnica! Ličila in ustanoviteljica Sonia Kashuk Beauty se je prvič združila s trgovcem na drobno leta 1999 in pravkar je izdala omejeno izdajo zbirke kot znak zahvale svojim zvestim dolgoletnim navijačem. “Ta zbirka je namenjena zahvaljujočim mojim navijačem za 15 čudovitih let, ker moja blagovna znamka ne bi bila tukaj brez njih,” pravi Kašuk V stilu.

Preoblikovanje, kar se je začelo kot linija ličenja v popolno blagovno znamko lepote življenjskega sloga, je vsekakor zahtevalo spremembe, toda Kašuk ni nikoli videl končnega cilja. “Nenehno se razvijamo, vendar je naša mantra ostala enaka: odlična kakovost, odličen dizajn in dostopnost, tako da imajo vse ženske najboljše v lepoti.”

Oglejte si spodnje izdelke iz svoje kolekcije Fall 2014 Limited Edition, ki so na voljo na naslovu Target in target.com. Plus, Kashuk poskrbi za navdih za vsakim.

Čopič Set
Ljubezensko fotografiranje

 

Kašuk je vedel, da bo Radiant Orchard popoln ščetin ščetk pri oblikovanju 15. obletnice nagrajenih krtač za 15-delni profesionalni krtačni komplet. “Ta barva mi je izgledala zelo elegantno,” pravi. “Radim ravnovesje med ročajem in barvo krtače v kombinaciji z zlatom.”

 

Nail set
Ljubezensko fotografiranje

 

Kašukovo slikanje mesta za 15 let 15-komponentni mini barvni komplet za nohte ima vse odtenke, ki jih boste potrebovali celo leto, da bodo vaši nohti sveži in čudoviti, pravi ona. Svetlejše barve “predstavljajo osredotočenost čistega, gola, naravnega nohta, ki se dogaja v tej sezoni”, dodaja.

 

Lip palette
Ljubezensko fotografiranje

 

Pet satenskih mat barv v Kashukovem praznovanju močne Pout Lip palete skozi vse leto. “Ta paleta vsebuje vse vrste rdečih, tako da se lahko mešate in ujemate, igrate s toni, da odražajo vaše razpoloženje ali sezono,” pravi Kashuk. In paleta s petimi barvami ni specifična za sezono, zato niste zlepljeni s preveč trendovskim odtenkom. “Za poletje je svetlo oranžno rdeče in rožnato rdeče, a globlje Bordeaux in rjave rdeče, ki spominjajo na padec.”