Sophie Turner’s Cutout strategija je neprimerljiva na showu Louis Vuitton PFW

Navadli smo, da je bila Sophie Turner prikrita v krznah in plaščih na vrsti Igra prestolov vendar je na prizorišču vzletno-pristajalne steze Louis Vuitton 2017 na tedenskem Fashion Weeku v Turnerju izbrala malo kožo.

Igralka je podarila čudovito črno oblačilo Louis Vuitton z barvitimi podrobnostmi, izrezi pasu, velikim vratnim vratom. Na videzu je bila narejena kratka prepletena oblečena krila nad belimi ploščami za gležnje po gležnju.

Črni vojaški črni čevlji, barvita “Vuitton” označena sklopka, majhni prekleti uhani so zaključili svoj ansambel. Turner, ki je sedel v prvi vrsti na dogodku z zvezdico, je nosila svoje dlake v zapletenem pleteni ponvi v Sansa Starku.

20-letna naraščajoča zvezda se je izkazala kot sama rdeča preproga s prepozno: Prišla je na podelitev nagrad Emmy 2016 v čudoviti črni čipki in je hodila po rdeči preprogi. GoT Premiera sezone 6 z osupljivo bordo številko in prikaz na festivalu v Benetkah v lahkotni črni prepleteni obleki.

WATCH: Oglejte si Igra prestolov, ki je bila izvlečena iz noša in na Emmy rdečeni preprogi

POROČILO: Watch Sophie Turner Game of Thrones Recite besedilo na “Hello” kot Jon Snow

Upamo, da bomo videli Turnerja nazaj Igra prestolov še posebej, ker je njen značaj, Sansa, vrnila svoj dom Winterfell s polbratom Jon Snow (ki ga je igrala Kit Harington). Dolgo počakajte do premije sezone 7 naslednjega poletja, vendar do takrat z veseljem delamo z Turnerjevimi rdečimi preprogami.