Spominjanje Patricka Swayzeja na njegov rojstni dan: 6-krat je nas naredil nesmiselno

Vesel rojstni dan Patricku Swayzeju! Vsemameriški plesalec, ki je postal igralec, bi bil danes 64 let. Swayze, ki je leta 2009 prenehal živeti po raku trebušne slinavke, je srce ukradel s svojimi ljubeznivi ljubeznijo na zaslonu in nerealno plesnimi veščinami med svojo hvalevredno kariero. V čast Swayzejevega rojstnega dne se premika plesen šimmy-shake in nepoštena sposobnost, da se naša srca raztopijo, zaokrožili najzanimivejše trenutke zvezd, zaradi katerih smo padli na glavo.

1. Ko je poskušal “out-Chippendale” Chris Farley SNL.
Swayze se je pokazal s šibkejšo stranjo, ko je v tej igri izvedel Farleyja SNL skit, v katerem so par vratu in vratu med avdicijo kot plesalci Chippendales. Brez zamere za vedno smešnega Farleyja, toda nekaj nas pove, da bi Swayze zmagal v tem krogu:

 

 

2. Ko Swayze kot Johnny Castle poskuša učiti Jennifer Greya’s “Baby”, kako izvršiti podpis Umazan ples Dvigni se v jezero
Celoten film je napolnjen s trenutki padca v ljubezni, kot je ta scena, v kateri se par končno konča s hihotenjem in potopitvijo v vodi, seveda:

3. Ko se je vrnil za svoj zadnji ples z “Baby” v Umazan ples.
Če ste ljubitelj Swayze, ste gledali ta film večkrat, kot bi želeli priznati – verjetno za to samo sceno! In ko niste zasedeni YouTubing, vedno obstaja klasična “čas mojega življenja”, ki je super za pevanje v prhanju, avtu ali … kjerkoli:

 

 

POVEZANE: Torej mislite, da lahko ples Zmagovalci: Naš najljubši ples

4. Ko je s temi ikonami naredil lončarstvo z Demi Moorejem Ghost scene.
Vračilo leta 1990, ko je romantična drama, ki je igrala v paru, predstavljala to vročo sceno, ki je vključevala nekaj velikih, um, keramičnih izdelkov. Samo glej:

5. Ko so Swayze in njegova žena Lisa Niemi nas popeli, kako so bili popolni (in nadarjeni).

On in njegova igralka sta se prvič srečala, ko je bil Niemi študent na plesnem studiju Swayze’s mother. Par se je poročil 12. junija 1975 in ostal skupaj, dokler ni prišel Swayze. Oglejte si njihovo čudovito plesno predstavo na svetovnem glasbenem nagradi leta 1994:

POVEZANE: Patrick Swayze Gave Transparentova Melora Hardin plesna ura, ko je bila 13

6. Ko nam je Swayze spet verjel v ljubezen s svojo poročno zaobljubo svoji ženi.

'Dirty Dancing - Havana Nights' Premiere - Red Carpet
J. Vespa / WireImage

Kmalu po tem, ko je Swayze prešel, je njegov spomin, Čas mojega življenja, je bil izdan. V njej so bile besede, ki jih je Swayze povedal Niemi med svojo poroko in ko so leta obnovili svoje zaobljube tik pred smrtjo igralca. Če bi potrebovali še več razlogov, da bi postali sentimentalni:

“Skupaj smo ustvarili potovanja, ki so presegla vse, kar bi si lahko predstavljali. Na belem žrebcu smo se vozili v nebotičnik, neštetokrat smo poskusili prah na rojstnih prostorih religij. Še vedno nisem dokončan, dokler ne pogledam v tvoje oči. Ti si moja ženska, moj ljubimec, moj prijatelj in moja dama. Ljubil sem te za vedno, zdaj te imam rada in te bom večno ljubil. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − 17 =

map