Spominjanje Style Icon Elizabeth Taylor o tem, kaj bi bilo njeno 84. rojstni dan

Danes spoštujemo pravo legendo, Elizabeth Taylor. Na ta dan je ikonska igralka, ki je slavila za njene popularne filmske vloge v 40. letih 20. stoletja, ’50 -ih, 60-ih in več, obrnila 84. Kariero je začela kot otroška igralka in ostala v središču pozornosti za preostanek njeno življenje.

Rojena v Londonu ameriškim staršem, se je Taylorjeva družina preselila v Los Angeles v poznih tridesetih letih. Takoj je bila prepoznavna po svojem dobrem videzu kot otroška zvezda in filmsko pogodbo s Universal Picturesja leta 1941. Taylor je v kratkem času prevzel filmsko delo v filmih, kot so National Velvet, Oče neveste, in Nenadoma, zadnje poletje, za katero je osvojila zlati globus. Nato je leta 1960 Taylor za svojo predstavo odšla domov za Oskarja Butterfield 8.

POVEZANE: Glej Rare Photos of Elizabeth Taylor

Vedno ognjeni duh in z osebnostjo, ki ji je všeč, je Taylor nikoli ni bil stisnjen od središča pozornosti. Leta 1963 je igral z zvezdico Kleopatra kot naslovno vlogo in v njem nosila ekstravagantne kostume in veličastne glavice. Še danes, njena garderoba za del ostaja odločilni slog trenutka v karieri igralke. Taylor ni bil samo sultni stil ikona pri igranju filmov. Izklopljena je tudi ohranila sultry prefinjenost in vedno prispela v nepričakovane ansambli. Če želite videti sami, odjavite se Taylor se spreminja skozi leta.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map