Sporočilo #Girlpower, ki ga morate slišati od čudovite sedem zvezd Haley Bennett

Z dvema glavnima filmoma, ki so to jesen dosegli v gledališčih, je zahodna zvezda Veličastna Sedma, zdaj in vročo pričakovani Dekle na vlaku, Odprta 7. oktobra, igralka Haley Bennett je definitivno imela trenutek, in jo uporablja, da pošilja sporočilo o moči vsem ženskam povsod.

Kot samska zvezdica v moških prevladuje Veličastna Sedma (med njimi so Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Matt Bomer in Peter Sarsgaard, med drugimi lepimi vodilnimi fanti), Bennett drži lastno pištolo in jahanje, ko išče pravičnost za umor svojega moža in meščanov v film.  

“Nisem odraščal velikega oboževalca zahodnega žanra, ker nikoli ni bilo ženskega značaja, na katerega bi se lahko povezali ali pogledali,” je dejal Bennett. V stilu na mednarodnem filmskem festivalu v Torontu. “Potrebujemo zahodnega, kot je ta. Moderni zahod, ki ima žensko v ospredju in dela vse, kar fantje počnejo. ”  

POVEZANE: Najnovejša Throwback Reese Witherspoonova dokazuje, da nima dobe

28-letnik je celo odšel v Instagram in si delil zaostajalo fotografijo iz filma s podnaslovom, ki je delno zapisal: “Upam, da bodo dekleta in ženske videli #TheMagnificentSeven in jih navdihnila Emma. Upam, da bodo rekli: tudi jaz sem vodja. Moj spol ne bo opredeljen. «Delovna postaja spodbuja ženske, da so močni, neustrašni in pod nadzorom svoje usode.

Pravkar sem našel to fotografijo skrito v starem prtljažniku od lanskega poletja na meji # mag7. Razmišljal sem. Upam, da bodo dekleta in ženske videli #TheMagnificentSeven in jih navdihnila Emma. Upam, da bodo rekli: tudi jaz sem vodja. Moj spol ne bo opredeljen. Imam vizijo za moje življenje in svet, v katerem živim, da lahko in da bom izvršil vse možnosti. Odgovor je v meni. Ker sem močan. Imam glas. Jaz sem pod nadzorom. Brez strahu. Naredim vse, kar si mislim. @ mag7movie

Fotografija, ki jo je objavil Haley Bennett (@halolorraine)


 
Bennettov junak, ki je na zaslonu, se je dobro prilegal, postala pa je tudi tesno povezana skupina brez kamere. “To je bilo malo zastrašujoče izkušnje, saj je bilo kot testosteronski plimski val,” je rekla, pri čemer je opozorila, da je poniževala delo z igralskimi velikani, kot sta Washington in Hawke. Toda Pratt je vedno obdržal svetlobo razpoloženja (“tako smešno je, da je zabava na vrsti”), ki je sprožila komična rivalstva med vsemi člani, ki so olajšali snemanje filma.

POVEZANE: Glej Blake Lively in najboljše trenutke Ryan Reynolda

Izkazalo se je, da je testosteronsko gorivo lahko pripomoglo k temu, da je Bennettova vloga v njej Dekle na vlaku tudi. “Prebral sem knjigo, medtem ko sem streljal Veličastna Sedma, popolnoma naključje, “je rekla. “Bilo je malo utaje iz moškega vidika filma, ki sem ga fotografiral. Bilo je treh ženskih pripovedovalcev, tako da je bila zame zelo privlačna; da se potopite v ta zanimiva ženska življenja. “