Spoznajte Khloé Kardashian in njeno enoto na Good-American Pop-Up Shop to vikend

Dobro American Shirts
Vljudnost

Alexis Bennett

23. oktobra 2017 @ 13:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Spletno nakupovanje je vsekakor priročno, vendar pred nakupom nič ne pretiravaš. No, lahko končno dobite nekaj časa s svojimi najljubšimi kavbojkami, saj Good American odpre svojo prvo pop-up trgovino naslednji vikend v sodelovanju z razkošen butik VFILES. 27. oktobra in 28. oktobra lahko osebno in blagovno znamko blagovne znamke preverite osebno, če ste na območju New Yorka.

Nekateri priljubljeni kavbojke, kostimi za telovadbo in poteze, ki jih ljubezen ljubiteljev bo na voljo za nakup. In srečni kupci bodo tudi dobili priložnost, da policijo z omejeno izdajo izdelkov in predmetov iz boksa novo zbirko GOODIES, ki ima cene, ki se začnejo z nizko, kot 15 dolarjev.

Počakajte, obstaja še več dobrih novic. Soustanovitelji Emma Grede in Khloé Kardashian bodo med vikendi nastopali v trgovini. In da, tudi nekateri člani dobrih ameriških članov se ustavijo.

VIDEO: Investicijski kosi Vsaka ženska mora lastiti

 

Upamo, da je to znak, da je uradna trgovina v delih (prsti so prečkani). V tem času preverjamo nekaj dobrih ameriških novih izdelkov spodaj.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 52 = 56

map