Spoznajte Madeline Stuart: Model, ki ne pusti sindroma, se ji vrne

Lepota nima meja in to je Madeline Stuart. 18-letnica živi z Downovim sindromom, vendar se ukvarja z modeliranjem, da izziva mnenje družbe o invalidih in zastarelejših pojmih lepote.

Njeno potovanje ni bilo enostavno. On njen uradni strani na Facebooku avstralski avtohton delila, da se je pred približno 14 meseci borila s debelostjo, kar je skupna težava za tiste z Downovim sindromom. Stuart se je odločila, da ji ne bo pustila, da bi jo bolezen zadržala in se zavezala, da bo živela zdravo. Izgubila je več kot 40 kilogramov in nosi zdravo velikost dveh zaradi sodelovanja v gimnastiki, plavanju, kriketu, navijanju in košarki. Stuart je posvečen ohranjanju aktivnega življenjskega sloga, medtem ko podpira druge, ki iščejo isto stvar.

POVEZANE: Ta kampanja Lingerie redefinira Wordov model

Ne želi ohraniti uspeha sama, ampak si prizadeva spodbuditi tiste, ki se soočajo s podobnimi ovirami. Po delitvi sporočila za samo 10 dni na Facebooku je krasen rdečelaska prejel več kot 100.000 radovednosti. Podporniki se je zahvalila s sporočilom, ki je dejal: “Poglej, kaj lahko naredi 10 dni.”

Z modeliranjem Stuart izboljšuje, kako svet zazna invalide, verjame, da bo “izpostavljenost pripomogla k ustvarjanju sprejemanja in s pomočjo družbene zavesti lahko spremenimo svet.” Ona že spreminja in razkriva standarde starih modnih lepot. Definitivno smo na Team Madeline in ne moremo čakati, da vidimo, kaj je na zalogi za naraščajočo zvezdo.

VIDEO: Ta eksploziv Dove Beauty je res mislil

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 + = 69

map