Spoznajte oblikovalce za zadnjim sodelovanjem z Zahodnim Elmom, ki nas razburja

Ta mesec je West Elm začel svojo prvenstveno zbirko s podjetjem Roar in Rabbit, s sedežem v Philadelphiji, ki ga je vodil Wendy Wurtzburger (prav) in Mitzie Wong (levo), nekdanji sopredsednik in direktor oblikovanja za Anthropologie, oziroma– in naša razsodba je, da je omamljanje. Polnjena s pokrivnimi silhuetami, lesenimi površinami z medeninastimi vložki, prevlečenim oblazinjenjem in pastelno-naprej paleto, je serija nekoliko bolj ženstvena od nevtralnega videza srednjega stoletja, za katerega je značilen West Elm, vendar se počuti bolj osvežujoče kot zunaj mesta.

Zahod Elm Roar and Rabbit Designers
Prispevek West Elm

“Želeli smo kombinirati moderno moč z mehkimi linijami in barvami,” pravi Wurtzburger. “To je novo ozemlje za stranke West Elm, vendar še vedno dopolnjuje čiste linije blagovne znamke in rešitve za urbano življenje.” In če glamur ni tvoja stvar – čeprav se lahko po preizkusu nekaterih od teh stvari premaknete – obstajajo Veliko človek-jame prijazne možnosti, vključno z grafiko art prints, stranske lesene stranske mize, in kotni terarijumi.

Zahod Elm - Roar + Rabbit embed 7
Prispevek West Elm

Želite vedeti več o ustvarjalnem razmišljanju za barvito zbirko? Oglejte si naša vprašanja in odgovori z Wurtzburgerjem in Wongom spodaj. 

POVEZANE: Te blistavne blazine bodo dali svojemu domu potrebno posodobitev

Kaj pomeni Roar + Rabbit in kako ste izbrali ime? 
Wurtzburger: Naše posamezne zgodbe in izkušnje so osnova za Roar + Rabbit. Gre za spreminjanje, kontrastanje in dopolnjevanje idej in gradiv za ustvarjanje harmoničnega glasu.

Wong: Skupaj smo že več let delali pri Anthropologie in se hitro našli kot sorodni duhovi, ki so bili radovedni z ljubeznijo do potovanja, s pridihom, umetnostjo, hrano in ljudmi ter vedno delili naše ugotovitve. Zamisel o sprožitvi Roar + Zajec je že nekaj časa kuhala. Bilo je na sprehodu v parku Wissahickon Valley (v Filadelfiji), o katerem smo govorili o tem, kaj želimo narediti. Želeli smo sodelovati s prijatelji, ki jih občudujemo, in se približujemo našemu ustvarjalnemu prostoru. Ko smo povedali Jimu Brettu, predsedniku West Elm, o Roar + Rabbitu, je bil navdušen in postal naš prvi naročnik.

Zahod Elm - Roar + Rabbit LEAD
Prispevek West Elm

Kateri so vaši najljubši izdelki iz te zbirke prvenec??
Wong
: The Zbirka spalnice Geo Inlay Bedroom (spodaj, od 399 $; westelm.com). Zbirka pohištva sestavljajo čudoviti deli izjave. To je dobra podlaga za sobo, vendar ne preveč močna. Uporabljamo mango lesa in starinske medenine podrobnosti, da bi posodili elegantno mešanico narave s pridihom glamurja.

Zahod Elm - Roar + Rabbit embed 4
Prispevek West Elm

 

POVEZANE: 5 elegantnih vlažilnikov, ki jih boste dejansko želeli prikazati v pisarni

Poleg tega je Terrari Wood Angled (spodaj, od 79 USD; westelm.com). Sami sebe vidimo kot osebne darilne hišne ljubljenčke. Ker narava igra tako velik del našega oblikovalskega koncepta in navdiha, imamo radi iskati načine, kako ga pripeljati v zaprtih prostorih. Stekleni vložek je mogoče odstraniti in prestaviti, da bi ustvarili kocko – tako da je skoraj kot dva za en kos.

Zahod Elm - Roar + Rabbit embed 5
Prispevek West Elm

Wurtzburger: Vrtljivi stol (799 $, westelm.com). Ta stol je nevtralna ženskost in zabava. To je mat z žametom s hitrostjo medenine – in vsi se rade vrtijo – torej, kaj ni ljubezen? Radi bi našli nepričakovano in pristop naše delo s smisel za humor. Če jo seznanite z našim terarijijem in večplastno bobno mizo, dobite to popolno mešanico narave, ženskega sijaja in geometrijskega modernizma. 

POVEZANA: Rebecca Atwood ima vaš naslednji razlog, da spustite večerno zabavo

Ah, vrtljivi stol – to je moja osebna žreb. Ali lahko govorite o procesu oblikovanja??
Wurtzburger: 
To je odličen primer, kako smo združili našo vizijo v edini glas. Bil sem vznemirjen zaradi plišastih in ukrivljenih silhuet za pomlad. Mitzie je hotel narediti kos, ki je bil vsestranski. Izziv oblikovanja je bil, kako narediti sodoben in zabaven dizajn. Začeli smo igrati z oblikami, dodali vrtljivi (ki je pomagal pri olajšanju odtisa) in konstruirane strukturirane nagibe, da bi naredili ta čudovit izdelek, ki zadene vse prave note. 

Zahod Elm - Roar + Rabbit embed 6
Prispevek West Elm

Obstajajo dnevne rituale, ki so ključnega pomena za vaš ustvarjalni proces?
Wong
: Postalo je tako užitek (in naša delovna navada), da bi naša delovna srečanja na novih mestih, zato bomo pogosto izbrali lokacijo, ki jo želimo deliti drug z drugim. Posamezno, glasba je za mene potrebna, in če sem na vrtu ali grem na tek, je za Wendyja potrebno. Skupaj, radi lokalno gremo v gozdu, na italijanskem trgu Philadelphia ali pa gremo še dlje v druga mesta, da bi obiskali muzeje in umetniške predstave. V preteklem jesen smo se lotili Benetke na našo oblikovalsko potovanje v London in Pariz.

Zahod Elm - Roar + Rabbit embed 3
Prispevek West Elm

POVEZANE; 5 Domači dekorativni trendi, ki so bili določeni leta 2015

Kaj lahko pričakujemo za njihovo naslednjo zbirko in kako se bo razlikovalo od tega, kar zdaj vidimo?
Wong: Za poletno zbirko in načrtovanje uporabljamo bolj svoboden pristop, pri čemer je pri oblikovanju vzorcev bolj varna. Z narave še naprej močno vplivamo, a za poletje bomo imeli polne barve. Kosi bodo lepo prepletali s to prvo zbirko in dodali malo živahnosti domu za sezono, ko jo najbolj želimo. Dodali bomo tudi namizne kose, za katere smo res navdušeni.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map