Srečna rojstni dan, Mary-Kate in Ashley Olsen! Oglejte si Razvoj svojih idealnih položajev

Vesel rojstni dan, Mary-Kate in Ashley! Danes sta Olsenova dvojčka obrnila 31 let, vendar se zdi, da sta šele včeraj igrala ljubko in smešno Michelle Tanner na Polna hiša.

Oh, kako so se časi spremenili: sestre so se preplavile iz mehurčkov za otroke in stoike modne oblikovalce, ki so se sklonile lanskoletnim Fuller House reboot, da se osredotoči na svojo modno linijo, The Row.

Dvojčka so bili nagrajeni s sedmimi nominacijami CFDA in dvakrat so se vrnili domov nagrajencem za ženske oblačila, ki dokazujejo njihov uspeh v modnem svetu in v Hollywoodu.

Prva javna samozavest nikoli �� �� @ElizandJames #SephoraTakeover

Post je delil Sephora (@sephora) dne

Medtem ko se je duo ukvarjal s pripravljanjem računov za socialne medije, so v Instagramu delili svojo “prvo javno samozavest”nad) lani, ko so prevzeli Sephorovo ročico. Vendar ni bilo dovoljenih telefonov, ko se je Mary-Kate poročila s svojim dolgim ​​fantom, Olivierjem Sarkozyjem, na intimni slovesnosti v N.Y.C. novembra 2015.

POVEZANE: Starejša stilistka Mary-Kate in Ashley Olsen razloži svoje dvosmerne videz

V čast njihovega 31. rojstnega dne se pogovarjamo o razvoju popolnih postavk Olsenovih dvojčkov, od leta 1991 do danes. Od očarljivih totov na Polna hiša ogled modnih najstnikov na najbolj vročih rdečih preprogah v Hollywoodu, ti modni dvojčki nikoli ne bodo šli iz sloga.

VIDEO: Mary Kate in Evelyn Ashley Olsen

Oglejte si, kako se dvojčki odrastejo pred vašimi očmi v zgornjem videoposnetku in za več kliknite v našo galerijo.