Srečni rojstni dan, Susan Lucci!

Vesel rojstni dan, Susan Lucci! Kraljica mila, ki se kraljuje, je danes 68 let. The Vsi moji otroci zvezda je postala del pop-kulture, ko ji ni uspela domov dati Emmyja za dan, ko je imela vlogo delikatno hudobne Erike Kane, kljub 18 nominacijam. Lucci se je znova zabavala pri njeni usodni družini, ki ni bila nikdar med neveste med monologom na Saturday Night Live, kjer mu je cast, posadka in scena mučila, tako da so se dotaknili svojih Emmysov. Leta 1989 se je izkazala tudi na punchline med televizijsko reklamo za Sweet One. “11 let brez Emmyja! Kaj mora človek storiti tukaj, da bi dobil Emmy?” Je zahtevala v epski Kane podobni šahovski fit.

Nazadnje, leta 1999, Lucci je dosegla svoj prvi Emmy za najboljšo glavno igralko. Shemar Moore je napovedal: “Streak je konec!” občinstvo pa se je dvignilo na noge in se zbralo v vesolju. Superfans, vključno z Rosie O’Donnell in Kelly Ripa, jokali. »Resnično nisem nikoli verjel, da se bo to zgodilo,« je dejala igralka, ko je zbrala solze. »Dejstvo, da ste mislili, da je moje delo vredno opaziti 19 krat, je nekaj, kar bom vedno zakladil,« je razbil.

V letu 2008 se je Lucci tekmoval Ples z zvezdami poleg pro Tony Dovolani, ki je pristal na šestem mestu. Tri leta kasneje, njen 41-letni tek Vsi moji otroci ko je bila serija preklicana.

Toda, ker se bo nagradna sezona povečala, bo Lucci v prihodnjih letih še naprej navduševala tudi v prihodnosti.

FOTOGRAFIJE: Zvezde, ki so začele na opernih milah