Stars ljubezen tega Juice Brand od N.Y.C.-Evo Zakaj

S tako številnimi vrstami sokov v New Yorku redko najdemo zdravo pijačo, ki se zdi drugačna od ostalih. Ali pa smo mislili, dokler Julie ne dobiva okusa JUSa. Družina Brooklyn, ki je v družinski lasti in upravlja z blagovno znamko, je že priljubljena med zvezdami, kot so Demi Lovato, Emmy Rossum in Willow Shields – in z dobrim razlogom.

Medtem ko drugi priljubljeni kraji sokov nudijo stisnjene sokove, so Jusovi izdelki Julie dejansko mešani. To pomeni, da manj okusijo, kot da pišete sok in bolj kot ste, da uživate v slastno pijačo, ki bo daljši čas zadovoljila vaš apetit. “Najpomembnejši razlog za mešanje naših sokov, namesto da bi jih pritiskali, je ohraniti vlakna vseh sestavin v vsakem soku,” pravi ustanovitelj blagovne znamke Julie Maleh. V stilu. “To pomaga vašemu telesu, da ostane več hrane, in prav tako pomaga razstrupljevati.”

Tukaj je 5 stvari, ki jih je treba vedeti o blagovni znamki, ki spreminja igro sesanja, eno steklenico naenkrat.

1. To je končni hiter obrok.
“Naši sokovi vas čutite polne in zadovoljne, kar jih naredi popoln prigrizek za nekoga na poti, tako kot med predstavami v tednu mode, “pravi Maleh in dodal, da kosher sokovi “pomagajo stabilizirati ravni sladkorja v krvi in ​​imajo beljakovine v njih, ki vas ohranjajo čudovito.” Plus, vaše telo bo dobilo več hranil. “Stisnjeni sokovi se znebijo vseh naravnih vlaken, vendar mešani sokovi ne,” pravi Maleh.

Jus By Julie - Embed 1
Vljudnost

2. Obstaja sok za vsak čas dneva.
Maleh namiguje, da bo poskusila sok Morning Glory najprej v A.M. “Pomaga, da se počutiš napolnjena,” pravi. “To je prvi sok, ki sem ga kdaj naredil, in Emmy Rossum je velik oboževalec tega.” Midday, ona predlaga doseči za okus Java. “V njej je kokosovo mleko, ki pomaga reševati vaše telo vseh bakterij, medtem ko vam kavni zrni omogočajo naravno energijo in dejansko opekline maščobe. Če ne pijete kofeina, naš okus Matcha Chia služi alternativi kave”. Če želite nadaljevati polno hitrost naprej kasneje popoldan ali zvečer, Maleh predlaga, da poskusite enega od dveh sokov: začinjeno limonado ali začinjeno granatno jagode. 

POVEZANE: 5 On-the-Go prigrizki na Stash v vaši torbi za #NYFW

3. Lahko dodate v poživilniku po vaši izbiri.
“Ponujamo linijo obnovitvenih posnetkov, ki jih lahko uporabite samostojno ali dodate v sokove,” pravi Maleh. “Demi Lovato jih ima rad.” Nekateri ponujeni ojačevalci vključujejo aloe, ki hidrira telo in pomaga upreti bolezni; ingver, ki “prebudi čute”; in kavo, pomirjujočo zelišče.

Jus By Julie - Embed 2
Vljudnost

4. Če se odločite za čiščenje, boste dobili rezultate.
“Po pitju naših sokov, so učinki takojšnji in še toliko bolj po čiščenju,” pravi Maleh. “Lahko rečem, da ljudje očistijo z mojim JUS-om, samo gledajo na njihovo kožo. Willow Shields je nedavno poskušala našo 3-dnevno očistiti, in nam je povedala, da se je počutila odlično kasneje.” 

5. Ne glede na to, kje živite, lahko popravite.
“Naši sokovi se vsako jutro mešajo z industrijskimi mešalniki vsak dan zjutraj v naši tovarni v Brooklynu, kjer združujemo surove sestavine za vsak sok in jih steklenico navijamo, da naše stranke uživajo,” pravi Maleh, ki je začela poslovati v svoji kuhinji v letu 2012 pred odprtjem dveh trgovin v Brooklynu, enega v Cedarhurst, NY, in drugem v Allenhurst, NJ. Če pa ne živite blizu katere koli lokacije, imate še vedno srečo. JUS, ki jo izvaja Julie, je na voljo po vsej državi in ​​v Kanadi. Če želite naročiti, pojdite na jusbyjulie.com.

Podobni video: Kako Cut Ananasa

POVEZANE: 13 restavracij, ki bodo poskušale med # NYFW

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 + = 22

map