STD-ji, brezplačna oblačila in še več sočne podrobnosti iz knjige Bachelor Tell-All

Razodetja From The Bachelor Tell-All Book
Getty Images; Vljudnost 

Jennifer Ferrise

Mar 06, 2018 @ 18:30

Bachelor Nation se lahko še vedno opomore od epske finale Arie Luyendyk Jr. sinoči, ampak naenkrat, še en dan, drugo Bachelor bomb.

Tokrat je metaforična pihalna kapa v obliki sočne povedne, Bachelor Nation: znotraj najljubšega krivega svetovnega Američana, ki ga je danes izdal Dutton ($ 15, amazon.com).

Napisal L.A. Times poročevalka Amy Kaufman, knjiga je prvi poglobljen, pogled na kocke Bachelor in Bachelorette franšize, ki podrobno opisujejo vse od tega, kako se je začela predstavitev do zapletenega in pogosto napačnega procesa litja dejansko zgodi se temu prstanu Neil Lane, ko se nekaj trenutka razbije (namig: gre za zvonjenje nebes).

POVEZANE: Arie Luyendyk Jr. na njegovem največjem bahalorskem obžalovanju

Kaufman govori z mnoštino bivših bachelorjev, bacheloretcev, tekmovalcev (tako zlobnikov kot navijačev) in producentov, da dvigne tančico na utor in izstop iz priljubljene resničnosti. Prav tako poskuša razložiti, kako in odkrito, zakaj – uspelo je navdušiti občinstvo v 35 sezonah.

VIDEO: Nekdo dejansko živi v Samec Dvorec

Navdušenci Celeba, kot sta Allison Williams in Amy Schumer, v knjigi posredujejo v veselih esejih z naslovom “Zakaj sem navdušenec”. In tukaj ni presenečenje – Schumer sumi svojo ljubezen do serije najbolje, rekoč: “To je nekako grozno gledati predstavo. In to je tisto, čemur se najbolj veselim vsak teden. Uničen je. “

Ne moremo se več strinjati. Preberite o devetih najbolj šokantnih razodetja od tistega, kar smo precej prepričani, da Chris Harrison imenuje najbolj dramatično knjigo Samec zgodovina.