Stephanie Corneliussen’s “Most Dramatic” Moment na gospoda Robot Set ni nič, kar bi pričakovali

Igralec Gospod Robot je znan po tem, ko gre za razpravo o seriji hiter hacker. In tako je smiselno, da kadarkoli dobimo informacije o tem, kaj resnično kaže na nizu ZDA, smo pustili še več.

V stilu ki je pred kratkim ujela zvezdno predstavo Stephanie Corneliussen, ki igra Joanna Wellick, grozljivo ženo bivšega CTO Evil Corp, Tyrell Wellick, na drami. Ko smo vprašali o najbolj nenavadni stvari, ki ji je bila z njo povezana, je Corneliussen pazil, da ne razsuje nobenih podrobnosti, ki bi lahko dale preostale zgodbe. Ampak ona je razkrila en nepozaben trenutek, ki jo je doživela med snemanjem, in to je vključila njena najmanjša zvezda.

“Joanna je nova mama in očitno je njen otrok zdaj velik del njenega življenja,” je pojasnil Corneliussen. “Torej je bil na dojenčku otrok, zato sem moral negovati in skrbeti z njim, saj Joanna dela za prizorišče.” Edini problem? “V resničnem življenju še nikoli prej nisem imel otroka,” je dejal Corneliussen. “Noč pred snemanjem sem dobil besedilno sporočilo, ki mi je povedal, da bom z otrokom imel prizore in me vprašal, če sem pripravljen. Ampak jaz sem bil kot: “Kaj je treba pripraviti?” ” 

gospod Robot 1
Bobby Bank / GC slike

POVEZANE: Znotraj STORY’s Gospod Robot-Inspired Concept Shop v New Yorku

To je kmalu ugotovila že naslednji dan. “Zdaj se zavedam, da moraš biti pripravljen, ko držiš majhen dojenček, ki ni tvoj, in tega nikoli prej nisi storil,” je dejal Corneliussen. »Ko sem stala s tem otrokom, sem popolnoma paraliziran in zamrznil, ki bi očitno lahko občutil, da mi sploh ni udobno.« Na srečo za Corneliussen je bila pomoč blizu. “Njegova mama je bila na vrsti, in bila je tako kul in mi je zelo pomagala”, je rekla. “Ampak še vedno sem odvrgel tega otroka ven, in negovanje ga je bilo freaking out.” Ni treba posebej poudarjati, čustva so teče visoko povsod. “V eni točki sem samo pogledal na naš prvi AD, Justin, s solzami v mojih očeh in rekel:” Ne morem storiti tega. Bomo grozna mama, «je rekel Corneliussen. “In potem sem se raztrgal v solzah. Bilo je zelo dramatično – to je bilo najbolj dramatično, kar se mi je zgodilo doslej. “

Seveda, z oddajo, ki še vedno snema 2. sezono, se lahko zgodi kaj – še posebej, če je zvezda predstavitve, Rami Malek, okoli. “Rami je prankster in žoga,” je rekel Corneliussen. “V tej sezoni je napolnil Carly [Chaikin] prikolico z gumijastimi medvedi vseh oblik in velikosti. In imam občutek, da Portia [Doubleday] in jaz tudi nekaj dobimo. “Zakaj je tako prepričana? “Rami je vedno do neke mere,” je rekel Corneliussen. 

Brez dvoma bi bil Elliot Alderson ponosen.

Premakni se na premiere sezone 2 Gospod Robot v sredo, 13. julija ob 10 uri. ET za ZDA.