Stil Jenna Dewan se je popolnoma spremenil po svoji končni izgledi rdeče preproge z Ex Channing Tatumom

Jenna Dewan Tatum Lead
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic

Jonathan Borge

3. april, 2018 @ 13:15

Ali vaš status zveze vpliva na to, kar se odločite nositi? Ne kličite nas psihologov, vendar smo v zadnjih nekaj mesecih opazili premik v slogu Jene Dewan. Če živite pod skalo, sta Channing Tatum in Jenna Dewan objavila, da se po skoraj devetih letih zakonske zveze razdeli. Skratka, njihova ločitev se zdi posebej prijateljska.

“Že pred mnogimi leti smo se globoko zaljubili in imeli čarobno potovanje skupaj. Absolutno nič se ni spremenilo o tem, kako se imamo radi drug drugega, toda ljubezen je lepa pustolovščina, ki nas za zdaj pelje na različne načine, «so v skupni izjavi delili Ljudje.

Medtem ko internet še naprej žaluje na koncu enega od najlepših parov v Hollywoodu, smo morali hitro analizirati, kateri znaki so bili pred nami ves čas. Dewan je prav gotovo vedno imel rdečo preprogo, ki se je obrnil na glavo in se redno obrača na pomoč pri ustvarjanju slikovnih podob Brad Goreski za pomoč.

Toda njen videz je prevzel nekaj je ne sis quoi od njenih zadnjih nekaj uradnih nastopov z rdečimi preprogami s Channingom.

VIDEO: 12 stvari, ki jih je treba vedeti o Jenna Dewan

Septembra lani je par gledal tako prekleto zaspal na londonski premieri Kingsman: Zlati krog, kjer se je obrnila na Zac Posen za til oblačilo, ki bi jo princesa Disney lahko oblekla, recimo, veste, žoga. Pogled je rekel: “Zaljubljen sem!” In zagledali so se v oči drugega, kar je izgledalo za vedno.

Mike Marsland / WireImage

To je bilo čudovito, toda njihov zadnji trenutek pred kamerami je imel nekoliko drugačen ton. Novembra so se udeležili premiere L.A. Vojni pes: vojak najboljši prijatelj skupaj in stvari se počutijo bolj napete. Channing je še enkrat nosil obleko, vendar se je tokrat Dewan obrnil na žensko LBD, ki je vsaj z našega vidika dal off bolj konzervativno, zaprto vibo. Črna, navsezadnje, ni najbolj prazna barva. Okoli tega časa se je za podobne videz obrnila na isto barvo.

Jason LaVeris

Hitro naprej nekaj tednov kasneje in boom-Jenna se je najbolj seksi veselila na ameriških glasbenih nagradah leta 2017, kjer je izgledala kot ena slaba, pooblaščena ženska v super čisti obleki.

Premik je precej pomemben, in ker je nosila prikaz precej seksi obleke na rdeči preprogi. Morda je samo ona in jo ljubi? Mogoče je samo želela spremeniti? Spodaj je vse, kar je nosila od njenega zadnjega nastopa s Channingom.