Sylvester Stalloneova hčerka želi postati naslednji Hadid

Sistine Stallone Chanel - LEAD

Jim Spellman / Getty

Jonathan Borge

11. 11. 2017 @ 13:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Uradno je zamrznila v New Yorku, vendar Sistine Stallone ni preprečila, da bi v petek zvečer nosila oblačilo Chanel z globoko v kremo.

“Vedno sem občudoval blagovno znamko, saj sem bila majhna deklica, ki je gledala mojo mamo oblečena v najlepše obleke Chanela, ki jih ima še danes”, Stallone, katerih starši mimogrede so Sylvester Stallone in Jennifer Flavin V stilu v Chanelovem Coco Clubu, pop-upu, ki praznuje gledalko Boyfriend in vse stvari ženske krepitve na The Wing SoHo. “Moj prvi Chanel spomin je bil, ko mi je moja mama dal svoj dolg usnje vintage Chanel plašč.”

19-year-old seveda ljubil hoditi vzletno-pristajalno stezo Karla Lagerfelda, najprej na razstavi Métiers d’Art v Parizu decembra lani, kasneje pa ju je v Tokiju lani sprostila. “Ni slaba pot za začetek, zelo sem srečna!”

POVEZANE: Poglejte Sophia, Sistine in Scarlet Stallone’s Style Evolution

Sestin želi nadaljevati modeliranje in meni, da je to posebej vznemirljiv čas za modele brata in sestre. “Gigi in Bella Hadid ga absolutno ubijata. Oba sta prišla iz Kalifornije in je navdihujoča zgodba in upam, da bom nekega dne lahko dosegel svoj uspeh , “je povedala nam in dodala, da upa, da jih bo spoznala sčasoma. “Fantastično delajo.”

Ali bodo njene sestre, Sophia, 21 in Scarlet 15 vstopile v modni svet? “Želim jih, resnično … Mislim, da sta tako lepa in imajo tako veliko potenciala.”

Znotraj The Winga je Chanel preoblikoval zasebni družbeni klub v super-eleganten prostor, ki je zasnovan tako, da se boste počutili čudovito, z obilico priložnosti v Instagramu. Običajno je prizorišče samo za ženske, zato se je noč noči počutil kot modni dentalni klub.

POVEZANE: Ali so sestre Stallone naslednji kardašci?

Audrey Gelman, ustanovitelj Winga, nam je povedala, da doživljamo “žensko renesanso”. “Ženski prostori so odigrali ključno vlogo v trenutkih družbenih sprememb po vsej državi in ​​v zgodovini,” je povedala. “Ženske trenutno najdejo svoje glasove na vse vrste novih in inovativnih načinov.”

Kasneje ponoči so gostje in priljubljeni Chanel, kot so Hanne Gaby Odiele, Cindy Bruna in Clara Mathilde McGregor (Ewan McGregor in hči Eve Mavrakis) gledali 15-letnega Billieja Eilisa na oder in izvedli zadetke, kot so “Ocean Eyes” in “Bellyache.”

POVEZANE: 15 slavnih otrok, ki izgledajo tako kot njihovi znani starši

Eilish, ki Rihani priznava kot velik vir glasbenega in modnega navdiha, je delila pozitivno sporočilo: “Vsakdo zasluži ljubezen”, nam je povedala. 

Pomaknite se navzdol, da vidite najboljši videz stranke in če ste v nedeljo, 12. novembra, v New Yorku, kliknite tukaj, da se registrirate, da se ustavite s Chanelovim Coco Clubom.