SZA o tem, kako izgovoriti svoje ime – in najbolj čudne verzije, ki jih je črtala

Če še niste slišali za SZA, se bo to spremenilo. Z petimi nominacijami za Grammy letos je pevec, katerega pravo ime je Solána Imani Rowe, na večernih nagradah podelil več nagrad kot katerikoli drugi umetniški umetnik leta 2018. Glasbena turneja sile, je v svojih besedah ​​drzno spodobna. In vendar, ko gre za njeno odrsko ime, izrazito “SIZ-uh”, je za rekordne ljudi še vedno napačna napaka ves čas.

Čeprav nima nič proti. “To je v redu,” je rekel umetnik R & B V stilu nemočljivo v torek ob predstavitvi Mastercard House, kjer se lahko vsi nosilci Mastercarda udeležijo brezplačnih koncertov, ki so vodili do grammyjev. “Ne potrebujem jih.”

Preberite skozi V stiluintervju s SZA, da bi ugotovili čudne napake, ki jih je slišala, kako je izvedela o njenih nominacijah za Grammy in kako razmišlja o počasnem zamahu #MeToo in Time’s Up gibanj skozi glasbeno industrijo.

Kako ste se odzvali, ko ste izvedeli, da ste najbolj nominiranih ženski umetnik leta? Definitivno sem mislil, da to ni resnično! Predpostavljam, da je nekdo dobil 20 nominacij, in jaz sem bil najnižji ali kaj podobnega. Bil sem hvaležen, da sem bil v bazenu. Nisem bil prepričan, da ga bom upošteval. Več sem ugotovil, to je samo zvenelo bolj in bolj noro, in čutil sem to čudno odgovornost za obdelavo in ne hitenje. In moj telefon je bil zlomljen prvi dan, ko sem ugotovil, da nisem mogel hiteti. To je bilo smiselno, mislim, v Božjem načrtu.

Kako se pripravljate na noč Grammyja?? Meditacija, družinska vez, vizualizacija, osredotočenje in veliko vadbe.

Izravnajte vse tone

Objava s strani SZA (@ sza)

Kako si ostati osredotočen na vsa navdušenja okoli sebe? Mislim, da nihče ni v središču. Mislim, da se vsi prilagajajo vsak dan, ves čas, toda to smo mi bi morala delati kot ljudje: raste. Toda prilagoditev je morda nekoliko bolj nepopolna v položaju, v katerem sem.

Kako ste izbrali svoje ime izvajalca, SZA? To je kratica, ki izhaja iz najvišje abecede (Nation of Gods and Earths, alfanumerična koda, ki jo je razvil Clarence 13X), če ste seznanjeni z Wu-Tang in RZA [ki je izbral tudi njegovo ime, ki temelji na Vrhovi abecedi]. Torej vsaka črka pomeni drugačno ideologijo in temo. S pomeni Sovereign ali Self, Odrešenik; Z pomeni Zig-Zag-Zig, ki je razsvetljenje in priznanje samega sebe; in A je najvišji od vseh [Allaha].

Sobota Iočka je udaril mejnik, ki ga niti ni vedel, kako ga obdelati. Včeraj sem kampiral svojo prvo razprodano NY show za Ctrl tour. Nocoj ponovimo. Jutri bomo igrali Fallon. Izkušnje zunaj telesa glede na razumevanje notranjega telesa. Samo nadaljuj. Samo pogostost. Hvala za priložnost, da se počutim in rastejo hvala za molitev za mene. Saj vse počutite. ❤️ @ nbcsnl

Objava s strani SZA (@ sza)

POVEZANE: SZA’s najbolj neporavnana moda Trenutki

KajJe najbolj čuden izgovor, ki ste ga do zdaj slišali? Kar hočete. Tako kot karkoli “Zah.” Karkoli, kot je “Zzzz”, se ustavi pri “zzzu” ali pa gre čez to.

Zdaj v Hollywoodu se veliko razpravlja o gibanju #MeToo in Time’s Up. Ali čutite tiste valove v glasbeni industriji?? Definitivno, zagotovo. Čutim, da to ni res nekaj, kar je izolirano z vidika delovanja, ker je dejansko prinesla resničnim ženskam, in igralke resnično samo osvetljujejo nekaj, kar tako veliko žensk v vsakodnevnih pisarnah in vsakodnevnih oblačilih in vsakdanjih šolah , srednje šole, gospodinjstva se ukvarjajo. Imamo samo priložnost, da jo pripeljemo v ospredje. Ne gre za Hollywood, in ne gre za igralce – gre za vse nas.