Ta 360-stopenjska šminka je glavna igra-menjalnik

Če se še vedno trudite obvladati tutorstvo za YouTube, je to morda odgovor na vse vaše težave. Nars je prva razkošna blagovna znamka lepote, ki se je povezala s Facebookom in z njimi si je ogledalo izjemno videoposnetek kot noben drug.

Video posnetek Nars for Facebook 360 bo kmalu spremenil način, kako gledamo tiste, ki zavirajo vloge. Namesto, da bi videli, kako bloger hiten skozi korake, si obiskovalci uživajo v interaktivnem vodniku in pričejo, kako se vsak korak izvede iz vsakega posameznega kota, tako da z vlečenjem in vlečenjem zaslona preklopite med vsako tehniko, ko se predvaja videoposnetek. Zaradi tega je videoposnetek, ki spreminja video, še bolj vznemirljiv, da ni potrebe po nenehni previjanju teh zahtevnih tehnik. Enake ciljne zanke lahko gledate znova in znova, ne da bi pritisnili gumb.

POVEZANE: Naj vam Salon pripelje s temi 4 programi

Pritisnite na igro na vrhu, da vidite, kako je Narsov vodilni stilizator, Janice Daoud, pokazal čudovit pomladni izgled leta 2016 in ne pozabite povleči zaslona, ​​da globoko razišče globok videoposnetek.