Ta Beauty Influencer je bil ponujen za 185.000 $ za eno samo pošto, vendar je rekel “ne” zaradi Oprah

Analizatorja socialnih medijev ne potrebuje, da bi vedeli, da je veliko, kar vidimo na našem Instagramu, hrani sponzorirane. Razlog za to je preprost. Če ste uspešen vpletenec in podjetnik z milijoni privržencev, zakaj ne bi naredili dodatnega denarja, če bi pritisnili »nalaganje«, kajne? Kim Kardashian se ne bori od tega, in opazovanje plačane objave je preprosto: samo pazite na #ad.

Ampak vsi niso v tej igri. Za lepotnega blogerja in poslovneže Hude Kattan, mesta lepote in družbe Huda Beauty, delo z blagovno znamko na sponzoriranem delovnem mestu ni tako črno-belo. V intervjuju z Podjetnik, Kattan razlaga, kako lahko privrženci hitro odvrnejo BS. “Ne maram, da bi prisilil vsebino. Če se ne počuti dobro, v peklu ne bom naredil nobene poti. Če je ponaredek, boste to vedeli v mojem obrazu, «pravi. “Če res ne imam določene skrbi za lepoto, bom lagal in to ne bo delovalo.”

VIDEO: Oprah Winfrey je vklopljena na InStyle’s Cover Shoot

 

Potem ko je zapustila svojo kariero v financah, je živela izven njenega računa Instagram, saj ima 24,8 milijonov privržencev plus Huda lepota. Lani jeseni je začela izdelovati izdelek za ličenje, ki se je podvojil kot filter Instagram: #FauxFilter Foundation ($ 40; sephora.com). Redno delita fotografije, videoposnetke in objave v blogih, ki jih pravi, da prihajajo iz pristnega kraja. Njene lastne lepote so, od kod prihajajo njene ideje.

Nisem mogel ustaviti #fiercinga �� Ljubim ta trend in vse, kar ste vi ustvarili! SWIPE levo in mi povej, katera je tvoja najljubša? �������� Naj bo prihajajo & # fiercing, da se pokaže! @elenoramay @etya_mua @lulubellhi @ gurpreet.beauty @manellart @makeupbythepotato @makeupbymilee @covergirl_rg

Objava je delila Huda Kattan (@hudabeauty)

Živijo moje ljubezni! Pomislil sem, da si prebodil čelo, ampak sem se odločil, da ga bom lepil! Čutim, da je to lahko velik trend, kaj mislite vi? Jaz sem to storil! Vam je všeč? Pokažite mi vaše #fiercing (faux piercings) izgleda in poskrbite, da označite #HudaMadeMeDoIt ��

Objava je delila Huda Kattan (@hudabeauty)

Zanimivo je, da ni v tem, da je v tem. Dejansko se Kattan osredotoča na zagotavljanje resnične vsebine. “Ne iščem neposrednega zasledovanja našega Instagrama. Neposredno, da lahko storite nakupne povezave – če se to zgodi, seveda, zakaj ne? Ampak zdaj, ne želim, da se počuti, kot da ni resnično, “je povedala Podjetnik.

Zavrnila je veliko priložnost za sponzorstvo, ker jo je navdušila Oprah.

POVEZANE: 10 podlag za žarečo, rožnato kožo

“Enkrat sem dobil 185.000 dolarjev, da bi naredil eno delovno mesto in bil sem tako blizu, da sem to storil – resnično sem ljubil izdelek. Mi smo ga kmalu objavili, moja ekipa pa je bila: “To je napis,” z “#ad.” Nisem mogel to storiti, “je dejala in pojasnjevala, da bi ji denar pomagal možu, ni bila zadovoljna s tem.

“Mislil sem na Oprah. Sem bil, ali bi Oprah to storila? Ne, ne bi. Na srečo je moj mož lahko finančno podpiral našo družino, zato nam ni bilo treba, «je rekla.

Poskusimo to še enkrat: # Oprah2020, kdorkoli?