Ta masivni diamond ring Richard Burton Gave Elizabeth Taylor je približno, da bi zgodovino

Liz Taylor Auction
Keystone-France / Getty

Jonathan Borge

15. november, 2017 @ 17:45

Je bila spletna Hollywoodska zvezdica čudovita, kot je Elizabeth Taylor? To je sporno, toda gospodinjsko ime je imelo garderobo, ki je živela do njenega bleščečega poklicnega ugleda.

Zdaj lahko dobite kos njenega omaro, če imate velike dolarje, to je.

2. decembra bo GWS Auctions gostil tisto, kar so imenovali “prva dirka na avstralski avdioviziji”, kar pomeni, da lahko vsakdo, ki ima dostop do interneta, na spletu in izbere predmete iz zbirke oblikovalcev, ki znaša do 25 milijonov dolarjev.

Torej, kaj vključuje? Boste našli diamant 18-karat zlati prstan Richard Burton je Taylor med snemanjem Kleopatra, skupaj z največjo osebno zbirko ekskluzivnih izdelkov iz Chanela.

Vljudnostne GWS avkcije

V bistvu modeli bodo nosili koščke po vzletno-pristajalni stezi in lahko ponudite vse, kar želite od udobja vašega doma ali pisarne. Obstajajo tudi Dior, Gucci in Louis Vuitton predmeti, ki bodo vsak odšli na najvišjega ponudnika.

Nobena beseda o tem, koliko Tayorjevega prstana gre, ampak c’mon, to bo pricey.

VIDEO: 19-letna vnukinja Grace Kelly je njena dvojnica na tej fotografiji

Če ste v LA, se 1. decembra obrnite na Beverly Hills Design Institute, da si ogledate predmete, in na spletu na spletu za žive dražbe 2. decembra od 10. do 8. ure. PT.

Pomaknite se navzdol, da si ogledate nekatere predmete, ki so na voljo.