Ta model je naredil glavno spremembo dlake za Fendi Runway

Najboljši modeli tega trenutka so pogosto pozvani, da naredijo velike lepotne spremembe v imenu mode. Vzemi Kendall Jennerjevo pikico na predstavi Tom Fordja NYFW, ki je naredila njen videz samo kot je bila mama Kris ali črna barvna linija Bella Hadid pri Marc Jacobsu, ki je bila tako ostra, bi vas lahko izrezala.

V četrtek v Milanu je Fendi poslala najbolj kul ekipo po vzletno-pristajalni stezi in jim dala priložnost, da živijo v svojih najstarejših najstniških sanjah, barvanih stranskih ščepcih in vsem. Gigi in Bella Hadid sta se pridružila Jenner in Kaia Gerber na vzletno-pristajalni stezi med Milanskim tednom mode, toda s svojimi novimi modrimi in zelenimi prameni jih morda ne boste prepoznali.

Gigi Hadid

Gigi je bil v bistvu neprepoznavni z modrimi črkami v čisti obleki Fendi na vzletno-pristajalni stezi.

Antonio de Moraes Barros Filho / Getty

Bella Hadid

Bella je preživela svoje najstarejše najstniške sanje z modrimi stranskimi udarci v Fendiju.

Victor Boyko / Getty

Gigi je potegnil pisti v črtasto čisto obleko z izrezi iz ramen, kar dokazuje, da golo ramo ne gre nikamor. Bella je sledila njeni sestri po vzletno-pristajalni stezi v usnjeni obleki s podobnim izrezom, vendar zelo drugačno tkanino.

Kendall Jenner

Kendall se je ujemala z zelenimi lasmi v krilo v Fendiju.

Venturelli / Getty

Kaia Gerber

Kaia je na Fendiovem modnem tednu Fashion Weeka potresla modre lase in obleko za krilo.

Victor Boyko / Getty

POVEZANE: Vsi glavni momenti iz spomladanskega meseca meseca 2018

Jenner se je ujemala s svojimi lasmi in si jo pogledala v plišastih bombarderjih in zelenih krilih, medtem ko je bila 16-letna Kaia izredno prefinjena v črtasto, svilnato močjo, ki jo sestavlja jakna, ki definira pas, s prevelikimi reverji in ujemajočo krilo.

Modre lase ali ne, ta ekipa vedno izgleda hudo.