Ta NYFW trend prinaša Pajama oblačila na naslednjo stopnjo

Uporaba pižame v javnosti nikakor ni nov trend. Toda za spomladi / poletje 2016 oblikovalci NYFW koncepta prenašajo na popolnoma novo raven. Javna šola, blagovna znamka, ki se je za svoje športno modno vzdušje odločila za streetwear, je našla bolj estetsko estetiko s tekočimi svilenimi bluzami in hlačami s kontrastnimi cevmi, ki so zasukale vsak korak.

Zlasti ena srajca je bila morda najsrečnejša majica s pijavico, ki jo je navdihnila – s ptičji motiv, vezan na čisti čisti organza material (na sliki spodaj). Ampak kot sproščeno kot silhuete, je bil element prefinjenosti, ki je bil nov za oblikovalce Dao-Yi Chow in Maxwell Osbourne. Primer v točki: dodatek upscale okraševanje s poudarki perja. 

Javno School - Runway - Spring 2016 New York Fashion Week: The Shows
Getty Images Severna Amerika

Drugi so prinesli spalnico na vzletno-pristajalno stezo. Adam Selman se je vrnil z njegovimi spomladanskimi modeli s prevelikimi majicami iz pidžame, ki so služili kot prefinjeno nagnjenje k obleki, ki so običajno rezervirani med listi. Thakoonova dostava je bila na drugi strani bolj dotaknjen dotik. Poslal je prašno modre pj-navdihnjene dele, obrezane z rdečo v sodobnih silhuetah, kot vrh popkov, ki se je potopil, culottes, in gumb-front minis. 

Po tej stopnji NYFW hitro postaja ena velika stranska pajama.

Pajama shirt trend embed
Getty Images MCV fotografija

POVEZANE: Rachel Zoe Dishes o novem modnem razstavnem prostoru na NYFW