Ta teden Wow: velik ameriški oblikovalec se vrne z novo zbirko za HSN

jazn to tedensko funkcijo, InStyle’s Režiser modnih novic Eric Wilson deli svoj najljubši modni trenutek tedna in razloži, kako lahko oblikuje sloge. Poiščite to, kaj je zdaj zdaj vsak petek.

Trenutek: Sigrid Olsen se je vrnil.

Zavedam se, da to morda ni tako “wow” trenutek za večino mladih ljudi, ki so na spletu v teh dneh, toda za mnoge mnoge ženske po vsej Ameriki je Olsen oblikovalka, ki so jo že dolgo občudovali in žalostno zamudili od svoje blagovne znamke športne opreme je bil zaprt pred sedmimi leti. Pred nalaganjem etikete matični družbi, ki je nato pozval Liz Claiborne Inc., je bil Olsen dizajner za baby boomers, ki je ljubila svoje sončne, živahne modele. Nekoč je imela 54 trgovin po vsej državi, ki prodajajo 100 milijonov dolarjev oblačil na leto.

POVEZANE: Zakaj je zbirka Karla Lagerfelda za Chanela drugič boljša

Naslednji teden se bo po dolgem odmoru Olsen vrnil v studio z njenim prvim nastopom v torek, za novo zbirko, ki jo je zasnovala za HSN, ki je trenutno na voljo na spletni strani trgovca. Med njenimi modeli, ki naj bi spominjali, če ste kdaj srečali Olsenove obleke za plažo, so turkizna obleka za obleke za 89,90 dolarjev in kristalno modra cvetlična tuniza za 59,90 dolarjev. To je izzivalno iz prvotnih modelov, ki jih je Olsen ustvaril pred 30 leti, izdelanimi iz žigov, ki jih je odrezal iz krompirja v obliki listov, ptic in školjk.

sigrid olsen hsn
Vljudnost

Zakaj je to Wow: Vedno sem občudoval Olsen za njeno predanost svojim strankam, ki so svoje potrebe po barvitih, veselih in najpomembnejših, obrabljivih oblačilih nad vsemi drugimi razlogi. In vedno je pristopila k svojemu poslu s filozofijo, posvečeno promociji slike o dobrem počutju. V letih, ko je bila njena etiketa zaprta in preden je lahko znova pridobila pravice, da ponovno uporablja svoje ime kot modni oblikovalec, je tekla galerije, ki so ji prodajale svoje slike kot slike, organizirala jogo in wellness umike za svoje stranke po vsem svetu.

POVEZANE: Fashion’s Glaring Global Impact, in poskus, da ga spremenite

“Ta vrstica govori o tem, kje sem danes, v primerjavi s katero sem bil pred nekaj leti,” pravi Olsen iz svojega doma na Floridi. “To je bolj blagovna znamka življenjskega sloga. Zamudil sem načrtovanje in želel imam rahlo večji odtis na svetu. “

Njena največja navdih sta bili ženske, s katerimi se je spoprijateljila med njenimi umiki v jogi, kar je spodbudilo k ustvarjanju oblačil, ki jih opisuje kot stara, ne samo za boomre, ampak tudi za večstranskost za plažo ali boemsko šik. Občutljive so tudi hlače.

“To so oblačila, ki so zasnovana tako, da so laskave, vendar ne preveč razkrivajo,” pravi Olsen. “Če oblačila niso udobna, jih črta iz linije. Vedno pravim, da sem oblikoval za ženske, ki so podobne moji – aktivni, živahni, živi. Ni važno, kakšna je starost, bolj je odnos do odnosa. “

Še ena stvar, ki jo je Olsen spoznala med njenim časom, je, da oblikovalcu ni treba zadovoljiti vseh, da bi bili uspešni. Eno vprašanje, ki jo ona sprašuje o svojem povratku, je:

“Kako se lahko vrnem v hitrejše življenje v modni dejavnosti in ohranjam moj občutek ravnotežja in spokojnosti?” Pravi. “Vsak dan se sprašujem in do zdaj delam.”

Nauči se več: Vzemite gundirje v Olsenove umetnine in keramične modele in navdihujte z njenimi potovanji v Grčijo in Mehiko za jogo umike. Sedaj si lahko ogledate tudi popolno zbirko za HSN.

FOTOGRAFIJE: Oblačila, ki jih ljubimo: Slim Tunic