Ta Throwback Snap od otroka Amy Schumer in njen veliki brat ni mogel biti medveda

Amy Schumer govori o svoji družinski ljubezni. The Trainwreck zvezda si je v četrtek Instagram delila najslajšo vrnitev s seboj in bratom Jasonom Steinom, ki jo je pokazala kot čudovitega otroka, ki je ležal v rokah svojega velikega brata.

“Torej, jaz in moja bratova nocoj bova v Oaklandu. Vedno sva imela” to “, Schumer je posnel strel. V njej komik spi mirno kot njen brat, oblečen v modre modre srajce in gleda na kamero.

# tbt jaz in moja brat nocoj bova v Oaklandu. Vedno smo imeli “to”

Fotografija, ki jo je objavil @amyschumer

Stein, basovski klarinetist, s svojim bendom Locksmith Isidore odpira svoje predstave, ko je na komercialni turneji potovala čez državo, Schumer pa je prepričan, da bodo vedeli, kdaj se bodo pojavljali skupaj.

Že pred nekaj dnevi je igralka objavila še en posnetek, ki sta jih dva označila za otroke, ki so jo označili: “Ti otroci nocoj igrajo TheGarden.” Na fotografiji, otrok Schumer utripa gumijasti nasmeh, ko se njen brat spravi ob njej.

Ti otroci nocoj igrajo @thegarden

Fotografija, ki jo je objavil @amyschumer

POVEZANA: Madonna in Amy Schumer sta pravkar oblikovala človeško piramido

Ne samo, da se je Schumer obiskal s svojim bratom na turneji, Madonna (ki je z njo zgradila človeško piramido) in Dave Chappelle so med slavnimi, ki so se ji pridružile na svojih predstavah. Lahko rečemo, da je to en epski nabor predstave.

Človeška piramida, ki igra z zvezdico @madonna

Fotografija, ki jo je objavil @amyschumer