Ta zelo nostalgična Urban Outfitters Collab je izven levega polja

Laura Ashley Urban Outfitters
Vljudnost

Christopher Luu

Julij 30, 2018 @ 10:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Ta letni spalni kolobar je morda le najboljši. Urban Outfitters, kjer so trendi destilirani za množice, se združuje z Lauro Ashley, blagovno znamko, za katero se bolj verjetno spominjate na svoje božje florale in domače blago. (Samo ime lahko misli, da se odeje.) Toda za vsakogar, ki ne ve, kaj naj naredi za to navidezno čudno kombinacijo, je v teh previrskih krilih včasih malo zgodovine punk.

V sedemdesetih letih je The Clash-jev Mick Jones in Paul Simonon ustvaril katalog Laure Ashley skupaj z The Slits ‘Viv Albertine. Fotografije, ki jih je posnela hčerka Laura Ashley, Jane, so bile premajhne blagovne znamke, ki so jih uporabljale v tistem času, vendar so se ponovno pojavile in so ponosno prikazane na lastnem blogu blagovne znamke. Ta podzemni rob se je vrnil v 80-ih in 90-ih letih, ko so šopke za lovljenje šaljivk, ki ljubijo grunge, našle izvirne bluze in krila Laure Ashley ter jih povezovale s kožo, dekoracijo in veliko držo. In to je duh, ki ga Urban britanski kolaboristi upajo na kanal.

“Močno smo se počutili, da je naša blagovna znamka primerna z Urban Outfitters,” je povedala Penne Cairoli, predsednica Laura Ashley Inc. V stilu pred začetkom. “Želeli smo razviti sloge in modele, ki so bili primerni za blagovno znamko, vendar z izrazito DNK Urban Outfitters in spoštovanjem dolge zgodovine Laure Ashley.”

Pred 65. obletnico je Laura Ashley potegnila arhivske vzorce iz trezorja blagovne znamke, da bi se pri nostalgičnih stilih spet ohladila. In medtem ko to ni povratek per se-Laura Ashley je bila na voljo pri peščici trgovcev že od svojega vrhunca – ta kolekcija pomeni korak nazaj v modni pogovor. Na voljo je v trgovinah Urban Outfitters po vsej državi in ​​na spletu, od 30. julija dalje.

Prodajni asortiman s skupno 13 predmeti je točno tisto, kar bi kupci pričakovali od Urban Outfitters: oblike oblike, kot so midi-obleke in par hlačnih hlač, so pokriti s florali, od velikega, krepkega cveti do manjših barvnih odtisov, ki so klicna kartica Laure Ashley. Samo, tokrat okoli teh cvetov so modernizirani s sončno bledo, poletno pripravljeno paleto, ki namiguje na dediščino dediščine linije, ne da bi šla v Oregonova pot Cosplay ozemlje. Obstajajo tudi vzorčeni škripci in vedra klobuki v mešanici, skupaj s cvetnimi čevlji in gredo skozi tote. Cene se gibljejo od $ 19 do $ 89.

“Medtem ko je Laura Ashley že okoli 65 let, je blagovna znamka še vedno zelo pomembna za današnjo mlajšo stranko,” dodaja Cairoli. Laura Ingalls Wilder fangirls? Ona te gleda. Nakup naših najljubših pogledov iz zbirke, naprej.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 + = 74

map