Tam je uradno princesa dnevniki 3 scenarij tam zunaj

tk
AF arhiv / Alamy fotografije

Govorice so resnične! Dnevniki Princess 3 uradno ima scenarij.

V intervjuju z Entertainment Weeklyom, Meg Cabot, avtor knjig, na katerih temeljijo filmi, je potrdil te novice in internet je nenavaden. Ampak ne tako hitro – kljub dejstvu, da obstaja pravi, dejanski scenarij v mešanici ne pomeni nujno, da je tretji film zelen.

Princesa Mia oboževalci povsod so se zavedali za spodbujanje namigov vse od odkritja. Namig številka 1: Cabot je prav tako omenil, da je bil v tretjem filmu “zanimanje” kot poklon pokojnemu režiserju Garryju Marshallu, ki je naredil prva dva filma, preden je umrl leta 2016. In zapomni si, ko je kraljica Julie Andrews govorila o isti stvari to preteklih pomladi?

Nasvet številka 2: “Rad bi sedel in govoril o tem, toda ne morem. Nisem dovoljen. “Cabot je dejal, ko je pritisnil na vprašanje. Izgleda, da nekaj ve …

Tudi igralci so tako obsedeni s filmi kot smo. Lansko leto je Anne Hathaway, ob obletnici filma, objavila pod njo Instagram, ki jo je spremljala sladka Princesa Dnevniki gif.

“Bilo je 15 let (reci z mano) SHUT UP !!!!! Za vse ljubitelje, ki so ljubili Mia, Louie, Lily, Joe, Michael in, seveda, Queen Clarisse, se vam zahvaljujem od spodnjega dela mojega srca! In Garryju Marshallu, hvala, ker si mi naredil princeso. Ljubim te vedno moj ljubljeni prijatelj in učitelj, in vsak dan ti pogrešam xx “

POVEZANE: Julie Andrews dviga naše želje Princess Diaries 3

Torej bo še tretji film? Držimo dih!