Taraji in Terrence’s Hot Hot Holidays posebne polno glasbe in smeh

Čeprav je običajni ton drama med Lucious in Cookie Lyon na Empire, to je bila všeč med Taraji P. Henson in Terrence Howard med njimi Taraji in Terrence’s White Hot Holidays posebno na Fox, ki se je predvajala v sredo zvečer.

Z zvezdami serije hit serije drama je nastopila razstava zvezdnih žetonov, ki je vključevala klasične praznične predstave John Legend, Jamie Foxx, will.i.am in Mary J. Blige. Vsak od pevcev je delil tudi svoje dotične spominske počitnice in običaje v video posnetkih. Henson in Howard sta se celo pridružila njihova Empire člani Jussie Smollett in Bryshere Y. Gray za nekaj prazničnih kolaž, vključno z “Radostjo do sveta” in “Vse, kar potrebujete je ljubezen.”

POVEZANE: Oglejte si Taraji P. Henson in James Corden Obe Audition for Cookie on Empire

Poleg odličnega petja je bilo tudi nekaj smešnih trenutkov, kot sta Henson in Howard naredila najboljše Kim Kardashian in Kanye West vtisi za skit, imenovano Kim & Kanye’s Christmas Party. Henson je nosil črno-belo oblačilno oblekoin zelo okrašena, ponarejena zadaj, da bi dobili Kardashianovo premoženje ravno prav. Bila je zabava, kjer Kamere TMZ so prejeli boljšo obravnavo, kot so bili gostje in samozaposlene osebe. Howard, ki je nosil črno bleščečo kapuco kot zahod, je izjavil, da je “najboljša božična zabava od prve božične zabave, ko je bil Jezus tam”. Howard in Henson sta naredila tudi skico, kjer sta igrala očeta in mlado hčerko, skupaj s Hensonom v nožnih pižama. Ob koncu predstave je Henson dal Howardju končno božično darilo: hoverboard!

FOTOGRAFIJE: Taraji P. Henson’s Rdeča preproga Style

Predstava je imela nekaj lahkih trenutkov, toda, kot je predhodno povedal Henson, je bil namen biti “veselo zabavno in počitniško veselje. To trenutno manjkajo.”

No, težko bo čakati do marca 2016 za naslednjo novo epizodo Empire, vendar je v tem času to precej dobro darilo. Watch Blige pojejo klasično glasbo za počitnice “Božična pesem” v spodnjem posnetku Taraji in Terrence’s White Hot Holidays.