Taylor Swift bo na Epic Pred-Super Bowl 2017 Performance-Here’s Kako Snag Vstopnice

Taylor Swift je odšla z njo Svetovna turneja 1989, vendar se vrne na velik način. Pevec “Blatnega prostora” bo nastopil na AT & T DIRECTV pred-Super Bowl predvajanju v Houstonu v popolnoma novem prizorišču, ki je narejena po meri Swiftove prireditve.

Novica se je pojavila skupaj z napovedjo, da je pevec podpisal večjo večletno pogodbo s podjetjem AT & T, ki bo začel promocije in kampanje, s katerimi bi se potegoval za vstopnike. Ponudnik storitev bo prav tako ustvaril 64.000 kvadratnih metrov prostora v Houstonu za izvedbo 4. februarja, na predvečer 2017 Super Bowl.

VIDEO: Taylor Swift in razmerje Tom Hiddleston v slikah

Swift je v torek zjutraj izrazila vznemirjenje za predstavo na Cvrkutu, s fotografijo AT & T majice z njeno srečno številko, 13. “Hvala, @ATT, to bo zabavno,” je napisala.

Medtem ko se Swifties navdušuje nad prihajajočim performansom svoje kraljice, ona ni edina večja zvezda, ki je nastopila na showu na Super Bowl LI: Lady Gaga bo letošnji epski polčas. “Ne morem počakati, da bom vstal iz Houstona!” Je napisala v Instagramu. “Hvala navijačem nogometa in ljubiteljem glasbe!” NAREDIMO TO!”

To je storjeno! Ne morem čakati, da bi se zaljubil v vas iz Houstona! Hvala ljubiteljem nogometa in ljubiteljem glasbe ������ !! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️LET’S DO THIS! @ nfl @ pepsi @foxtv #football #halftimeshow # SUPERBOWL51 #SuperBowl #ladygaga #perfectillusion #PepsiHalftime

Fotografija objavila Lady Gaga (@ladygaga)

POVEZANE: Uradno je! Lady Gaga napoveduje uspešnost polčasa v polfinalu leta 2017

Februarja ne more priti dovolj hitro.