Taylor Swift in Karlie Kloss držite roke na vzletno-pristajalni stezi! Vsi pogledi, ki jih je treba videti, na modni reviji Victoria’s Secret

47 modelov, 81 pogledov, 39 parov kril, 10 ročno poslikanih oblek, 100-stopenjsko bleščeča vzletno-pristajalna steza – ja, to je tisti čas v letu – letni Victoria’s Secret Fashion Show je na nas. Po tednih krilnih okovij, vadb in hmelja po ribniku na rožnatem letalu v nedeljo so Angeli danes prevzeli London zaradi ene najbolj izjemnih oddaj.

POVEZANE: Glej Karlie Kloss Get Fitted za Victoria’s Secret Fashion Show Wings

In – tukaj ni šokantnega – vsekakor ni razočaral. Od Behati Prinsloa, ki je odprl predstavo v parih osupljivih angelskih kril, do predstavitev Taylorja Swifta (ki je hodil z roko v roki po vzletno-pristajalni stezi z BFF Karlie Klossom – ki je na eni točki igrala par 18k zlatih kril, Ariana Grande, Ed Sheeran in Hozier, je bila predstavitev en instagram-vreden trenutek za drugim od začetka do konca.

POVEZANE: Victoria’s Secret Model Candice Swanepoel se strinja, da ostane v obliki

Drugi epski trenutki? Adriana Lima in začinjena pro Alessandra Ambrosio zaračunavata vzletno-pristajalno stezo v dveh milijonih fantazijskih bradah (fotografija spodaj), medtem ko je množična skupina Earl’s Court sedela celebs, med njimi Olivia Palermo, Ed Westwick, Poppy Delevigne in Tyson Beckford.

Oglejte si modno revijo Victoria’s Secret 2014, 9. december, ob 10 uri. ET. na CBS.

2014 Victoria's Secret Fashion Show
Pascal Le Segretain / Getty Images

FOTOGRAFIJE: Značilnosti vzletno-pristajalne steze z modne revije Victoria’s Secret