Taylor Swift in njen oddelek je pravkar naredil izziv na plaži

Taylor Swift je pravkar prevzel idejo o “Friendship” na popolnoma novi ravni. Pevec je dobro znana po eni izmed najbolj impresivnih oddelkov v Hollywoodu, in ta zahvalni dan je povabil nekaj svojih BFF v svoj dom Rhode Island za počitnice. Seveda, praznovanje je bilo popoln z neverjetno posts Instagram.

V naslovu fotografije z Lily Donaldsonom je Swift izrazil “Hvala za vožnjo s svinjo”, ko je igrala pot na supermodelini hrbtu – obe ženski, oblečeni v elegantne kape in plašče.

Hvaležna za vožnjo s svinjo na ledu @ lilydonaldson

Fotografija, ki jo je objavil Taylor Swift (@taylorswift)

In še en supermodel je bil prisoten: nič drugega kot Martha Hunt. Na fotografiji z njo, ki jo je Swift napisal “Thanksgiving cuddles”, sta se z enako lepo blondko oblekli v sladko objem.

Martha �� @marthahunt

Fotografija, ki jo je objavil Taylor Swift (@taylorswift)

Ekipa Swifta je vključila tudi njenega brata, Austin Swifta in YouTubeja Phenom Todrick Halla. Glasbenik, ki je zmagal z nagrado Grammy, je pred Hallgivingom obiskal Hall on Broadway, prav tako kot je prevzel glavno vlogo Kinky čevlji.

In kaj je zbiranje prijateljev, ne da bi se poskušal izogniti trendu manekenka? Swift je na svoji plaži zasidrala igralce, kjer so se igralci ustalili, preden so izbruhnili v skupno plesno zabavo,.

#mannequinchallenge @todrick @marthahunt @ dr.jari @ lilydonaldson @austinkingsleyswift @leahmccarthy

Video objavil Taylor Swift (@taylorswift)

POVEZANE: Taylor Swift se je obrnil Kinky čevlji Cast v njene lastne kinky čevlje

Ne bi mogli misliti na bolj epski način preživljanja počitnic!