Taylor Swift nosi črn majhen čopič za večerjo z Leno Dunham

Življenje je zasedeno, ko imate toliko prijateljev kot Taylor Swift. Dan po tem, ko je služil kot častna častna sestra na poročni družini v otroški prijateljici v Readingu, Penn., Je bila pevka “Out of the Woods” v New Yorku na večerji z gal parom Lena Dunham.

Veliki profil se je sestal v Manhattanovi restavraciji Blue Ribbon nekaj ur pred preizkusom sezone 5 Dunhamovega hit HBO, Dekleta.

Swift je nosila čarobni črni jopica za priložnostno srečanje in jo je priborila s parnimi črtastimi črnimi črpalkami in torbico Prada (tudi črno).

Taylor Swift leaves Blue Ribbon Brasserie restarant after dinner with her friend Lena Dunhum in SoHo on February 21, 2016 in New York City.

Swift je nosil eleganten črni jopič za priložnostno srečanje in večerjo s prijateljico Leno Dunham in ji dodal kos s črnimi črnimi črpalkami in torbico Prada.

Robert Kamau / GC slike

POVEZANE: Lena Dunham napoveduje, da je zaradi nujnega zdravstvenega stanja potrebovala prekinitev

Dunham (ki je pred kratkim napovedala, da bo vzel čas za počitek zaradi endometrioze) se je za bolj retro videz v dolgem jaknem plašču in par modrih škorpijonskih čevljev.