Taylor Swift’s Going-Out Outfit je tisto, kar bi nosili v vaši BFF’s House

Medtem ko promovira svoj novi album Ugled, Stil Taylor Swift je bil bolj povezan kot kdajkoli, in še enkrat je dokazala našo točko, ko je stopila v ponedeljek zvečer v N.Y.C. Pevka je opazila, da jo zapusti Ugled album, ki se je pojavil v Manhattanovi soseski Tribeca, oblečen v priložnostno oblačilno obleko, ki izgleda bolj kot nekaj, kar bi oblekli v hišo svojega najboljšega prijatelja.

Swift je seznanil s 90-letnim puloverjem z gepardom iz gepeka s sijočo bombonsko jopico v odtenkih rožnate barve in oranžne barve za njeno majhno nočno obleko. Pevec je ujemal svoje čipke z bojnimi čevlji, ki so se ji spustili, in zdrsnila na nekaj temnih odtenkov, da bi utišala živahen videz.

Taylor Swift
Gotham / Getty

Ansambel je zaključil črno torbico in njen valovito valovito lebdijo. Ampak lepotno, je Swift spremenil stvari, trgoval z njeno značilno rdečo ustnico za rožnati sijaj in nosil dimno oko, ne pa klasične črne krilatice.

POVEZANE: Taylor Swift Demos Awkward “Call It What You Want” ples premakne v novi video

Ne vzemite njene girly slog, čeprav, da pomeni, da je “stari Taylor” nazaj: vzemite si en pogled na kačji prstan na desni strani, da opomni na svoj novi “ugled”.

Ko gre za njen slog, Taylor ne igra.