Taylor Swift’s Short Hair Makeover je bil šest mesecev v Making

Below je odlomek iz “Kratke frizure Taylor Swift je bil šest mesecev v Making, ona še vedno postaja višja in še 5 stvari, ki jih niste vedeli o zvezdi,“, Ki se je prvotno pojavila na LJUDI. 

Do zdaj verjetno menite, da ste strokovnjak Taylor Swift. Toda v nedavnem intervjuju za pre-Brit Awards z Kiss FMUK je pevec delil nekaj dejstev, ki bi lahko celo presenetili najbolj zveste Swifties.

1. Ima mejno nezdravo obsedenost z Beyoncé.“Običajno je, da vsakdo ljubi Beyoncéja in jo ljubim več kot ta znesek. Več kot običajna količina, resnično se trudim, da se ne bi pustila, da bi postala jezna, in jo usmerjam v radostno občudovanje in spoštovanje.”

POVEZANE: Fifty Shades of Tay: 10 Sexy Moments od Swift’s New Music Video

2. Odločitev, da se ji drobijo lase, se je zdela samo spontana.“Tukaj sem dejansko odrezal lase [v Londonu], v ozadju O2, kjer so gledali vse moje prijatelje, vključno z Ellie Gouldingom. Načrtoval sem ga šest mesecev, bil sem, delam to. lase prvič spremenim lase. “

3. Očitno še vedno raste.“Zrastel sem v zadnjem letu, kar pomeni, da sem najnovejši človek na svetu.”

POVEZANE: Taylor Swift donira 50.000 dolarjev državnim šolam v New Yorku

4. Nima lepih okusov, ko gre za skladiščenje garderobe.“Imam vodo in Diet Coke. Jaz sem zelo razočarljiv človek, ko gre za ekstravagantne slave. Ljudje se res ne približujejo,” Hej, imamo skledo, polno diamantov. umetniki. Želite nekaj? ‘”

5. Dvomi, da Mariah Carey resnično zahteva golobice v garderobi.“Bila je le kdaj prijazna, ko sem jo spoznal. Ni bilo ptic, ki so leteli okoli.”

6. Nikoli ne more izbrati med prijatelji Ed Sheeran in Sam Smithom.“Eden od njih se je rad zabaval. Ed, definitivno sem bil v več barih, Ed pa vedno želi, da vsi streljajo. Ampak Sam ve, kako vreči odlično zabavo – vrgel je odlično zabavo po Grammysu. Rekel bi, da bodo tri mušketirji. “

Če želite prebrati več zgodb, kot je ta, obiščite spletno mesto PEOPLE.com.