Taylor Swift se vrne k 90-ih Grunge Style medtem ko se sprehajate skozi N.Y.C.

Takrat, ko smo mislili, da je Taylor Swift v letu 2014 ostal tukaj, zvezda spet flertira z ’90-imi leti. Pevec “Shake It Off” je bil v središču Manhattanove soseske Tribeca včeraj videl, kako se počutimo resno déjà vu.

Po paradiranju po mestu v vrsti kosovskih zgornjih in krstnih ansamblov in umiranje las nazaj v temnejšo odtenek blondinke, je internet objavil, da je klasični Taylor Swift nazaj (in vse je prav v svetu, itd.). Toda zadnji dan avgusta po poletnem poletnem poletju je pop zvezda stopila v oljko zelenega škofa + Young romper (77 dolarjev, bishopandyoung.com), ki je bila nad belim čajom, na vrhu pa je dobila črno postavljamo vprašanje, kaj smo mislili, da smo vedeli za njen razvoj sloga.

Taylor Swift NYC - Embed
Ray Tamarra / GC slike

Swift je seznanil s cenovno ugodnim kosom z natisnjenimi tenisami, dodal je utrujeno rdečo ustnico in ji pustil, au naturale. Njena milje dolge noge je sprehajala skozi središče N.Y.C. soseska.

POROČILO: Taylor Swift je a Previdno Užitek v drugem atleisure obleki

Swiftova 90. faza lahko pride in gre, vendar je ena stvar vedno stalna: ta super zvezda ima rad, da pokaže svoj super-fit bod. Oglejte si njeno preoblikovanje sloga v zgornjem videoposnetku.